Nem titok én is mindenfelől gyűjtöm az ötleteket inspirációkat. Tény, hogy nagyon szoktam neki örülni, amikor valami igazán egyedit sikerül létrehozni! De az is előfordul, hogy a meglátott darab, úgy tetszik, ahogy van, és szinte változtatás nélkül szeretnék megvarrni. Ennél a darabnál egy-az-egyben a díszítő mintát használtam fel. Bár a minta elkészítésénél a technika a lényeg, aminek elkészítettem a sajátos változatát. Ráadásul ez a darab most kérésre készült. Az egyik rendszeres olvasóm mesélte hogy látott egy spanyol (?) nyelvű videót, amelyben a képen látható eszköztartó egy változatának az elkészítésének egyes részeit mutatták be és kérte, hogy mi is készítsünk el egy ilyet.

Eszköztartókból én is rengeteg ötletet gyűjtöttem össze, de azok mind kisebb darabok, maximum egy női táska méretűek. Ebben a változatban az tetszett meg, hogy a közepes méretű vágólap is elfér benne. Továbbgondoltam az ötletet adó darabot -és bár lényeges módosításokat nem tettem bele (ennek is vannak zsebei és cipzáral záródik) mégis megdolgoztatott. Ki kellett találni pontosan mekkora legyen a mérete? Hogyan állítsam össze? és mindezt hogyan tudom átadni személyes jelenlét nélkül? Biztosra mentem, kb 40 perces videó anyagot készítettem és kb. 70 b fényképet. Aki nem hiszi járjon utána. 🙂 Mindenesetre a kész darabról hoztam néhány fényképet. További ihletadónak, hátha van akinek kedve támad, hasonlót varrni.

(Aki ennél többet szeretne tudni, tudja, hol talál meg. 🙂 )

Bár a tároló nem készült el néhány óra alatt (pontosan egy hétig dolgoztam rajta, más munkákkal együtt) de megéri! Én tuti ezzel fogok most már tanfolyamra, táborokba járni. Az alapvető eszközök mellé még rengeteg anyag befér! Olyan mint egy keskeny bőrönd! 😀

A kész “bőrönd”. 🙂

A belső szegőpánt még hátravan, remélem az “éles bevetés” előtt elkészül és nem lesz ilyen befejezetlen…

Van ahol tépőzárral záródik, hogy ne potyogjanak ki belőle a fontos kellékek. 🙂

Nézd meg mások munkáit:

Csizmadia Dóra

Horváth Éva

Szeretnél további country színvilágú darabokat varrni a segítségemmel?

További, country (vidéki) hangulatú patchwork darabokat válogattam össze a következő online kurzus anyagába.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattint az alábbi képre:

Ha nem szeretnél lemaradni az értesítésről, iratkozz fel a Hírlevélre!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a Hírlevelemre!