Iránytű havi előfizetés -megújuló

2990 Forint havonta

 

Az Iránytű Foltvarró kör havi előfizetésével, 1 hónapon keresztül, azaz 30 napig hozzáférést kapsz az Iránytű Foltvarró Körben lévő tartalomból a következőkhöz:

  • videó galériához (kb. 250 videót tudsz megnézni)
  • a foltos apróságokhoz
  • az Iránytű tagsághoz tartozó speciális blogbejegyzésekhez
  • előfizetett hónapban megjelenő új mintákhoz
  • folyamatos tagság esetén, havonta négy régebbi mintához is hozzáférést kapsz
  • vásárolhatsz a tagok részére készülő anyagcsomagokból

Mihez NEM férhetsz hozzá?

Az Iránytű Foltvarró kör jelenleg 78 varrási útmutatót tartalmaz. A havi előfizetéssel, csak egy szeletéhez ( 4-5 darab útmutatóhoz) férhetsz hozzá, vagyis nem érheted el a teljes palettát egyszerre.

DE! Amennyiben a tagságod folyamatos marad vagyis hónapról hónapra tag maradsz, a hozzáférésed folyamatosan bővül! Egyre több varrási útmutatóból tudsz válogatni!

FIGYELEM!

A havi előfizetés automatikus megújuló tagsági rendszerben történik. (ÁSZF 5. pont.) Ez azt jelenti, hogy CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS lehetséges a Stripe rendszerén keresztül. PayPal egyenleggel, Banki átutalással, Postai csekken történő kifizetéssel a előfizetéses termék nem rendelhető meg.

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy észben tartsd mikor kell megújítani a tagságot, mert az általad megadott adatok alapján, az engedélyeddel, a következő időszak díját automatikusan levonja a rendszer. Havi díj esetén minden 30. napon történik a levonás.

Hogyan mondhatom le az előfizetést?

Amennyiben NEM szeretnéd meghosszabbítani a tagságod, egy gombnyomással törölheted azt. Bármikor, az előfizetői fiókodon belül, az előfizetések menüpontban a “törlés” gombra kattintva. E-mailben nem kérhető a lemondás, csak az előfizetői fiókban, az előfizető által mondható le!

A lemondás mindig a következő hónaptól él. A már kifizetett havidíjat nem áll módunkban visszafizetni. Lemondás során a következő havi tagdíjat már nem vonjuk le tőled. Az előfizetést mindig csak előre lehet lemondani, a már levont díj nem kérhető vissza.

Amikor az előfizető lemondja az előfizetést, “lemondás folyamatban” állapotba kerül: a következő díjat nem vonja le, de az előfizetésből hátralévő időszak alatt, hozzáfér hozzáfér a tartalomhoz. A következő díjfizetésnél nem fogja levonni a díjat és az előfizetés “törölt” állapotú lesz, és már nem fér hozzá a tartalomhoz.

“Lemondás folyamatban” állapotból egy kattintással visszaállítható az előfizetésed, és a tagságod folyamatos marad. De ha „törölt” állapotú lesz az előfizetés, akkor is bármikor újra előfizető lehetsz, az aktuális havi mintát látni fogod, de a folyamatosság meg fog szakadni Vagyis a folyamatosan bővülő tartalomhoz nem fogsz már hozzáférni. Újra elölről indul a folyamatosan bővülő tartalom-hozzáférés!

Később csatlakozhatok-e, ha meggondoltam magam?

Igen, bármikor csatlakozhatsz, és az új csatlakozással hozzáférést kapsz az aktuális havi mintához. A korábban a folyamatos tagsággal megszerzett bővített tartalomhoz való hozzáférésed viszont meg fog szűnni és az új előfizetéssel elölről kezdődik!

Átválthatok-e éves előfizetésre?

Bármikor átválthatsz éves előfizetésre, ha az Iránytű Foltvarró Kör teljes tartalmához szeretnél azonnal hozzáférni. Ráadásul kedvezményt is kapsz, mert 2 hónap előfizetést ingyen megkapsz az éves tagsági díjjal!

Figyelem! A tagság meghatározott időtartamra (30 napra) vonatkozik! Amennyiben törlöd az előfizetésed a hozzáférésed megszűnik!

További részleteket találsz az előfizetésről és annak tartalmáról a következő oldalon: Iránytű Foltvarró Kör Klubtagság bemutató

 

 

error: A tartalom védett!!