Volt egy vállalásom egy igazi őszi patchwork hátizsákra. Négyféle klasszikus patchwork mintát tartalmaz. Külön-külön nem „nagy ügy” megvarrni őket, de ahhoz, hogy egy hátizsákká álljon össze a négy (és még néhány) darab, kellett egy kis idő, meg számolgatás is a varrás mellett.

Még van egy-két apróság, ami hiányzik róla, de már látni lehet a végeredményt. Gondoltam megmutatom Neked is! 🙂

A kiválasztott őszi színek:

 

Az ötletet egy régi német újságban láttam (pontosabban annak a fényképét egy facebook csoportban) Leírásom sajnos nem volt hozzá, így ki kellett találnom, hogy mekkorák legyen a blokkok, és a különböző darabok mérete. A hátizsák összeállítása volt még kérdéses, mert ugye több jó megoldás is lehetséges. Úgy vélem sikerült jól választanom! 🙂 De majd kiderül, mert az biztos, hogy hordani fogom! 🙂

Van benne teljesen hagyományos flikk-flakk, papírra varrás és egy kis seminol is. Több mint 100 fényképet készítettem varrás közben. Mutatok belőlük néhányat:

Szeretnél további őszi színvilágú darabokat varrni a segítségemmel?

További, színpompás őszi patchwork darabokat válogattam össze a következő online tanfolyam anyagába. Varrhatsz hátizsákot, terítőt, falvédőt, de akár ágytakarót is velem!

Most kedvezményesen meg tudod vásárolni az online tanfolyamot. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattint az alábbi képre:

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a Hírlevelemre!