Ismét a gyerekekre gondolva, egy új applikált mintát készítettünk Csillával. Ő megrajzolta a kérésemre ezt a cuki kis rókát én pedig varrtam “köré” egy párnát. Alaposan kitömtem (majdnem két párnatöltet belement) és ettől egy stabil kis ülőpárna lett belőle, amin a gyermekeim azonnal össze is vesztek. 🙂 Így már félig kiszabva várja a második is a befejezést. De terveim szerint a gyerekszobába készül még néhány különböző applikációkkal, hogy a vendég, tokon-gyerekeknek is legyen majd ülőhely, amin nyugodtan lehet akár a földön ülve is játszani!

Az applikációt a szokásos módon készítettem. Részletesebben a korábbi bejegyzéseimben olvashatsz a technikáról: Gépi applikáció.

Az előlapot megerősítettem kesztyűbéléssel és táskamerevítő közbéléssel is. Ettől lett igazán masszív darab. 🙂 A tűzéstől pedig szép is! 😉

Füziné Bódis Gyöngyi munkája:

Szeretnél még tőlem más karácsonyi ötletet is kapni? Ha szeretnéd az alábbi négy karácsonyi foltos apróságot megvarrni, akkor kattints a képre és iratkozz fel a karácsonyi mini-sorozatra. A foltos apróságok teljes varrási útmutatóját a szükséges sablonnal együtt megkapod PDF formátumban!