Hoztam egy kis válogatást az Európiai Patchwork Találkozó 2017. Utazás a világ végére című kiállítás képeiből. Összesen 38 munkát láthattunk, így ez csak egy szubjektív válogatás. A megtekintéskor még nem tudtam ki lett a díjazott, ezért nem a díjazott munkákat hoztam ide, hanem azokat, amelyek valamiért nagyon tetszettek.

Érdekes volt, hogy szinte minden alkotónak mást jelentett a „világ végi utazás”. van akinek az űrt, a csillagokat, van akinek a belső békét, van akinek a bánya mélyét, de van, aki inkább a „kezdeteket” ábrázolta. 🙂

Természetesen az alkalmazott technikák is nagyon különbözőek voltak, a kézi varrástól, a legmodernebb gépi varrásig mindent megtaláltunk. A kiállításon külön csoportba rendezték a modern munkákat és külön az embereket ábrázoló, vagy tájkép jellegűeket.

Az alábbi képeken még nem ismertem a művek szerzőit, de a bejegyzés végén találsz egy linket, ahol további képeket találsz, illetve ott már a teljes névlista és a későbbi díjazott munkákat is külön megnézheted.

 

További képek: Utazás a világ végére -2017