2017. szeptember 14-17 között rendezik meg a 23. Európai Patchwork Találkozót Franciaországban, az un. Ezüstvölgyben. A kiállítás terjedelme miatt a völgyben 4 kis falucska különböző pontjain lehetett megtekinteni a kiállításokat. Összesen 20 helyszínen. 36 kiállítás lesz látható, 1000 textilmunkával!
Saint Marie Aux-Minesben 11 kiállítást lehet majd megtekinteni. Ebben a faluban kap helyet a vásár is. 🙂

 

A kiállító művészek nagyon sokoldalúak lesznek, néhányat szeretnék most kiemelni, akinek a munkáinak a megtekintését biztosan nem fogom kihagyni!

 

Ian Berry

Farmerből készít hatalmas méretű foltmunkákat. Képei hihetetlenül aprélékosak és precízek. Nézzd meg őket a weboldalán: https://www.ianberry.org/

 

 

NADELSTERN PAULA

Különleges kaleidoszkóp jellegű munkákat készít. Talán már Te is találkoztál a Fabricadabra című könyvével. Érdemes az oldalán körülnézni a képgalériában: https://www.paulanadelstern.com/

https://paulanadelstern.com/gallery-details.php?ID=31

DIJANNE CEVAAL

Dijanne Cevaal elsősorban az art quiltet képviseli. Jellemzően festett anyagokat használ, gyönyörű kézi díszítésssel.

A facebook oldala:

https://www.facebook.com/Dijanne-Cevaal-Textile-itinerant-193201730693524/

Blog: https://origidij.blogspot.hu/search?updated-max=2012-01-01T10:40:00%252B11:00

 

HAYNES LUKE

Egy újabb férfi foltvarró, aki igazán egyedi stílusban készíti az embereket ábrázoló képeit. Gyakran megjelenik a háttérben a kunyhó minta. Rá is jellemző, hogy nem „aprózza el” ami a munkái méretét illeti! 🙂 Nézd meg az oldalána képgalériát vagy az alábbi interjú-videót vele!

https://www.lukehaynes.com/


Utazás a világ végére

A találkozó egyik fő kiállítása melynek címe: „Utazás a világ végére”. Itt majd a beérkezett és díjazott pályamunkákat lehet megtekinteni!

https://www.patchwork-europe.eu/zoom-artiste-2017.php?id=2173

 

Hamarosan jelentkezem a kiállításon készült fotókkal! 🙂

Szilvi