vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.

1. Magányos csillag asztalterítő

A magányos csillag egy összetettebb (5 soros) változatát varrhatod meg a leírás segítségével. Különleges mintázatával garantáltan egyedi terítőt készíthetsz belőle! 🙂 A technikához videó segítséget és részletes elkészítési útmutatót is találsz a bejegyzésben.

2. Csajos városi oldaltáska cikk-cakk mintával

Igazi patchwork táska, egy kis újrahasznosított farmerrel. A táska két oldalán különböző mintázatot találsz. Az egyik egyszerűbb quilt-as-you-go technikával készült a másik oldalon cikk-cakk minta van rombuszokból. Az elkészítéséhez részletes fényképes leírást és nyomtatható sablont kapsz segítségül.

3. Kisautós takaró kisfiúknak

Másik cikk-cakk minta, ami nagyon egyszerűen elkészíthető, és kezdők is bátran belefoghatnak. A dimbes-dombos utakon kisautó cikázik, amit gépi applikációval készítünk el. Az elkészítéshez részletes fényképes leírást és letölthető sablont találsz a bejegyzésben!

4. Tavaszi cikk-cakk mintás díszpárna

Még egy cikk-cakk minta, ami a fentiektől eltérő módon készíthető el egy gyors-technika segítségével. Gyorsan és látványosan tudsz díszpárnát készíteni vele, akár magadnak, akár ajándékba!