vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.

A 2016. júniusi száma a következőket tartalmazza:

1. Vitrolák a Balatoni naplementében

A falikép a vihar a tengeren nevű blokk alapján készül el. A varráshoz javasolt technika a papírra varrás, a blokkok kis mérete miatt. Ha valaki mégis takarót szeretne belőle készíteni, akkor segítségül kap hozzá a 30 x 30 cm-es előre kiszerkesztett sablont. A papírra varráshoz videó segítséget kapsz! A kész mintá elkészítési útmutatóját egy zárt bejegyzésen keresztül tudod elolvasni, majd megkapod letölthető PDF formátumban is.

2. Tányéralátét vitorlással

Igazi tengerparti hangulatot varázsolhatunk az étkezőasztalra ezekkel a kék -piros-fehér színekből összeállított vitorlással díszített tányéralátekkel. Ezzel a darabbal, akár kezdők is könnyen elboldogulhatnak!

3. Tenger gyümölcsei strandtáska

A sablonok segítségével egyedi strandtáskát is készíthetsz. A táska összeállításához videó segítséget, letölthető szabásmintát kapsz és egy tucat kis tengeri figurát, amit az applikáláshoz felhasználhatsz!

4. Napozógyékény -maradékokból

Gyűjt össze a maradékokat, külön a sötét színeket és külön a világosabbakat. Nem baj, ha a zöld és a kék kicsit dominál benne, de más színekkel is elkészítheted. A blokkmintához méretarányos sablont kapsz. Egy kis kiegészítővel a napozógyékény összecsomagolható lesz és könnyen a válladra akaszthatod. Sőt! A fontos kisebb strand kellékeket is el tudod benne pakolni!