Ismét meghívtak a Duna tévé Család-Barát Magazin műsorába. Az volt a szerkesztők kérése, hogy valami Miklulásos dologgal készüljek. A legjobban egy mikulás-zsákocskának örültek volna, és mivel nekem inkább csizma, és zokni formájú darabjaim voltak eddig, ezért készítettem egy zsákocskát. Illetve nem is egyet, mert három három unokahugom van. Idén ők így kapják a Mikulás csomagját. 🙂

A műsoridő most 6 +2 perc volt. Azt már megtanultam, hogy ilyen rövid idő alatt, nem lehet mindent részletesen megmutatni, se a teljese folyamatot, se az igazi trükköket praktikákat. Azért nagyon igyekeztem, ezt az „apró” akadályt átugrani. Ezzel együtt nagyon jól éreztem magam a stúdióban. A műsorvezető (Somossy Barbara) megint le volt nyűgözve a bevitt daraboktól. Valóban érdeklődéssel hallgatott, de szerintem ez a felvételen is jól látszik. 🙂

Ha kíváncsi vagy rá a műsort az alábbi linken vissza tudod nézni. A beköszöntő után velem kezdtek, majd a 52:09-től folytatódik.

A kis mikulás elkészítéséről egy korábbi blogbejegyzésben írtam részletesen. A letölthető sablont is megtalálod a bejegyzésben:

Készítsünk Mikulás-csizmát!

Szeretnél további karácsonyidarabokat varrni a segítségemmel?

A "Minták a szeret ünnepére" online tanfolyamba további, karácsonyi patchwork darabokat válogattam össze. Varrhatsz terítőt, falvédőt, táskát de akár ágytakarót is velem!

Most kedvezményesen meg tudod vásárolni az online tanfolyamot. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattint az alábbi képre:

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a Hírlevelemre!