vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.

1.Tulipános asztalterítő

Igazi tavaszi asztalterítőt készítünk ezzel az egyszerű tulipános mintával. Kezdőknek is nagy sikerélményt adhat a klasszikus patchwork technikával elkészült virágminta. A leírásban megtalálható a terítő teljes szabásmintája, részletes fázisfotókkal, pontos méretekkel. Tartalmaz továbbá más színvilággal összeállított javaslatokat, hátha valakinek idegen a kék-sárga összeállítás! 🙂

2. Epervirágzás takaró

A takaró blokkmintája egyszerű legyező motívumból és íves varrásból áll. A keretezésben többféle anyagot használtam, ami mozgalmassá teszi azt, de az elkészítése egyszerű. A leírásban megtalálható előre kiszerkesztett sablon, a részletes fázis-fotók és videó segíti az elkészítését. Megmutatom a klasszikus íves varrás technikáját.

3. Bohém táska hamis részeg ember mintával

A táska mintázata látszólag apró íves varrásból áll, de valójában csak egy hamis „részeg ember” mintával készül el a körkörös színkavalkád. Az elkészítés menetét fázisfotók, videó anyag segíti, a leírásban pedig előre kiszerkesztett sablon található.

4. Irat és pénztárca

A hónap utolsó mintája egy irat és pénztárca. Egy olyan nagyobb darab, amibe a különböző kártyák, iratok és az aprópénz is elfér. Az összeállításához a részletes leírás és a videó nyújt segítséget.