vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.

1.Kismadaras táska—raw –edge applikációval

Ennek a fajta applikálásnak az angol elnevezése a raw-edge applique. Az a lényege, hogy a minta szélén van levarrva az applikáció lehetőleg szabad kezes varrással. Persze lehet applikáló talppal és univerzális talpal is az anyag szélén menni, de jellemző, hogy ezeket a mintákat olyan apró részletek egészítik ki, amihez már jobb, ha lekapcsoljuk az alsó-anyag továbbítót és szabadon “rajzoljuk” meg a vonalakat. Az előkészítést részletes fázisfotókon tudod követni, a minta elkészítését videón mutatom meg. A táska összeállításához nyomtatható sablon és részletes fázisfotók nyújtanak segítséget. A végeredmény egy 20 x 25 cm-es táska lesz, ami készülhet kislányoknak, de más színvilágban akár felnőtteknek is!

2. Szív mintájú applikált párna

Íves motívumokkal tarkított párnát gépi applikálással készítheted el. A párna elkészítését, részletes fázisfotók, videó és nyomtatható sablon segíti.

3. Tulipán mintás asztalterítő

Gyors-technikával készíthető csillagmintából virágot készítünk. Gépi applikálással varrjuk fel a szárakat, un. láthatatlan gépi applikálás technikával. Részletes leírás, fázisfotók, és videók segítik az igazi tavaszi asztalterítő elkészítését!

4. Húsvéti tojástartó kosárka

A negyedik minta már a húsvéttal kapcsolatos. Egy olyan textilből elkészíthető asztali dekoráció elkészítését mutatom meg, ami méltó helyet foglalhat el a vendégváró asztalon!