Patchwork Suli – Patchwork Kezdőknek

25 990Ft

A kezdő tanfolyam anyaga magába foglalja a Patchwork suli ALAPOK anyagot (14 leckével) és a Patchwork KEZDŐKENK tanfolyami anyagot is (26 leckével)

A kezdő tanfolyam tartalmazza a legfontosabb alap-patchwork technikákat. Minden technika mellé kapsz legalább egy letölthető szabásmintát (összesen 15 darabot), amivel konkrét darabon próbálhatod ki a frissen szerzett tudásod. Az online tanfolyam egy zárt felületen keresztül érhető el. Itt tudod megnézni a leírásokat, videókat és innen éred el a letölthető anyagokat. A tanfolyami felülethez a hozzáférés korlátlan!

A tanfolyam anyaga tartalmazza:

Megismerheted az ALAP technikákat, amire később tudsz építeni. Ha kezedbe veszel egy patchwork könyvet, vagy egy magazint, már ismerősek lesznek a minták, már nem lesz “kínai” az egész. Esetleg ránézésre tudni fogod milyen technikát kell alkalmazni.

  • A legismertebb kézi varrási formákat (angol papírtechnika, kézi applikálás)
  • A gépi varrás alapjait (a blokkok összeállítását és a gépi applikálást)
  • A legegyszerűbb blokkmintákat ( kunyhó, bírósági lépcső, 4 foltos, 9 foltos blokkok)
  • Az íves varrást (drezdai tányér, legyező, és részeg ember lépése)
  • Minden technikához fogsz kapni egy komplett szabásmintát, aminek a segítségével el tudod készíteni a saját munkádat. A szabásminta a technikai ismereteken túl tartalmazza a szükséges anyagmennyiséget és a sablonokat is.

Mindehhez részletes videó segítséget nyújtok. A videó-leckéken megmutatom a technikát és közben elmagyarázom mit hogyan érdemes elkészíteni, milyen előnyei vannak a technikáknak és a saját tapasztalataimat, te pedig kipróbálhatod őket és aszerint dönthetsz Neked melyik válik be a legjobban. Nézz bele a videóanyagba:

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél részt venni rajta, kérem tedd a kosárba a terméket. A vásárlást követően meg fogod kapni a legfontosabb tudnivalókat!

Elfogyott

Kategória:
error: A tartalom védett!!