New York Beauty minták – online kurzus

10 950Ft

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés or Iránytű havi előfizetés -megújuló megvásárlásával!

Leírás

Leírás

Fókuszban a New York Beauty minták! 🙂

Ezt az igen összetett, mutatós blokkot számtalan változatban el lehet készíteni. A technika alapja a papírra varrás és az íves varrás. A minta maga igencsak a haladó technikákhoz sorolható. 🙂

A csomagban megjelenő blokkok közt lesz egyszerűbb és összetettebb is. Kezdőknek az egyszerűbb mintát ajánlom, párnahuzatként vagy akár asztalközépként elkészítve. Nyújtok hozzá videó-segítséget is, így ha még nem ismered a mintát, ez ne tartson vissza. 🙂 Az íves varrás alapjaival azért nem árt tisztában lenni de természetesen ezzel kapcsolatosan is megmutatom a legfontosabb tudnivalókat.

Asztalterítő New York Beauty blokkokkal

A haladóknak kicsit összetettebb blokkokat kínálok. Egy asztali futó elkészítése lesz a cél, amiben 5-6 különböző blokk is szerepel. Ezeket már tetszés szerint lehet variálni. A blokkok méretarányos sablonját le tudod tölteni és ki tudod nyomtatni A4-es lapra. Ezt követően már csak türelmesen el kell készíteni a darabokat. A leckéhez tartozó videók hossza összesen 20 perc.

Metropolis

Egy modernebb színezésű változat, amihez a 2021-es Pantone év színeit választottam. Kétféle quilt tervet készítettem: egy egyszerűbbet, és egyet a haladóknak. Az egyszerűbb minta kétféle kezdő szintű blokkot használ, aminek a varrása is könnyebb. A haladóbb szintű ötféle blokkot tartalmaz, melyből kettő igen összetett és aprólékos munkát kíván. A teljes quilt mérete: 150 x 150 cm. Videósegítséget kapsz egy kezdő szintű blokk és a haladóbb minta összevarrásához is. A leckéhez tartozó videók hossza összesen 54 perc.

Rózsaszín álom

Ebben a medalion típusú takaróban háromféle mintát találsz meg: Középen egy iránytű minta van, amit papírra varrással lehet elkészíteni. Ezt körülvevő egymást átfonó keretek vadlibasort és egy New York Beauty mintát tartalmaz. Ránézésre bonyolultnak tűnik, de igyekeztem egyszerűbb blokkokat használni. A takaró teljes mérete 190 x 190 cm, a középmintáé 150 x 150 cm. A mintához 3 videó tartozik, melyek hossza összesen 30 perc. A nyomtatható varrási útmutató, sablonokkal együtt 26 oldalas.

Türkiz szépség

New York Beauty falikép, ami 5 különböző blokkból áll. A blokkok mérete 30 és 15 cm. Haladóknak és vállalkozó-szelleműeknek ajánlott minta. A varrási útmutatóhoz nyomtatható sablonokat is kapsz. A mintához egy 28 oldalas nyomtatható varrási útmutatót és sablonokat kapsz. Külön videó nem tartozik hozzá, de ha a korábbi videókat megnézted, ezt is el tudod készíteni az instrukciók alapján!

A teljes csomag több mint 2 órányi videóanyagot tartalmaz! A hozzáférés korlátlan!

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a sablonok PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

error: A tartalom védett!!