Akció!

Színek ősszel – online kurzus

8 970Ft

AKCIÓ! 14950 Ft helyett, most 8970 Ft-ért veheted meg az online kurzust!

Gyakran hallom a kezdő (és néha nem csak kezdő) foltvarróktól, hogy nehézséget okoz nekik a színek összeválogatása egy-egy foltmunkához. Az ősz nemcsak ideális idő arra, hogy újra hódolj a kedvenc hobbidnak, de a természet csodálatos színeket kínál az újabb darabok elkészítéséhez. Ihletet lehet meríteni az őszi erdőből, egy kirándulás alkalmával, vagy egy finom sütőtökös -áfonyás muffint majszolgatva egy forró kávé mellett. Ha igazi különlegességre vágysz próbáld ki a csilis csokit, de a vörös, rozsdabarna színek gyönyörűen festenek kékkel kombinálva is. Nem hiszed el? Tarts velem!

1.Párnyhuzat country színekkel

A kunyhó minta egy változatával készítünk el egy díszpárnát, mely Az áfonyakék és a sütőtök színeiben pompázik. A darab kezdőknek is ajánlott, igazán szép kézi applikációval lesz. A leckéhez egy 15 oldalas varrási útmutató tartozik.

2.Asztalterítő hasitott ohio csillag-mintával

A minta neve “hasított ohio csillag”, ami kezdőknek is ajánlott. Négyzet alakú terítőként vagy takaróként 3D-s hatása van, ha van kedved ezt is varrhatsz belőle. A terv egy asztali futó készítése, amely az őszi dekoráció szép kiegészítője lehet az étkezőasztalon. A leckében egy 12 oldalas részletes fázisfotókkal ellátott varrási útmutatót és sablont találsz.

3.Női táska négyzetekből

A színvilág ihletője s csili piros színe, a csokoládé barnája és a lágy karamell volt. Látványos darab, maradékból gyorsan elkészíthető. Ha jól választasz anyagokat hozzá, egy csinos női darab lesz belőle. A táska mérete nem túl nagy, de mégis rengeteg dolog belefér -mint egy jó női táskában! 😉 Készült hozzá nyomtatható szabásminta, és egy rövid videó is a trükkös összeállításáról. A varrási útmutató 12 oldalas, több mint 40 fotóval, melynek a végén nyomtatható szabásmintát találsz.

4.Egy doboz bonbon terítő

Ennek a terítőnek az elkészítése már kicsit gyakorlottabb foltvarróknak való. Nem a minta bonyolultsága, hanem a blokkok mérete miatt. Egy kisebb, 90 x 90 cm-es terítőt készíthetsz a csili és a csoki színeivel, ami úgy néz ki, mint egy doboz bonbon. 🙂 Ennek a darabnak az elkészítése inkább már haladóknak ajánlott a blokkok kicsi mérete és összetett mintája miatt. A varrási útmutató 20 oldalas, több mint 60 fázisfotót tartalmaz és a blokkokhoz nyomtatható sablonokat is, a gyors-technikás méretek mellett.

5.Vörös juhar terítő

A juharlevél összetettebb változata, repülő vadlibák sormintával díszítve. Asztali futót, terítőt, vagy akár takarót is készíthetsz a mintával. Különleges őszi darab igazi őszi rozsda-vörös, fáradt-kék és világosszürke színekkel. A 19 oldalas szabásminta tartalmazza a részletes elkészítési útmutatót és a blokkmintához tartozó nyomtatható sablonokat. Az minta elkészítését videó is segíti.

6.Háromszög hátizsák

A hátizsák alapjához farmert fogunk újrahasznosítani. Különlegessége a háromszög alak, ami fiatalos ledületet ad neki. Kényelmes viselt akár biciklizés közben is. 🙂 A varrási útmutatóhoz készült sok fázisfotó, közel 100 darabot találsz meg a leírásban. Videók segítségével mutatom meg az összeállítás, és természetesen nyomtatható sablont is kapsz.

7.Utazás a világ körül

Hallottál már az utazás a világ körül mintáról? Egy közkedvelt kezdő minta, hiszen csak négyzetekből áll. Ha jól használod a színeket, igen látványos és mutató eredményt kapsz, amit nem is szoktak elaprózni. Gyorsan óriási ágytakarót készíthetsz belőle! Ha azonban valami különlegesre vágysz, akkor aprózd el. Készíts azonnal 9 mintát kicsiben, és fordíts rajta egyet! Ha elég bátor vagy és elszánt, akkor akár takarót is készíthetsz magadnak! A nyomtatható varrási útmutatóban több, mint 35 fázisfotót találsz. Sablon nincs benne, de nem is lesz rá szükséged. 😉

8.Őszi hátizsák

Kirándulás nincs hátizsák nélkül! Ezt a hátizsákot 4 különböző foltos minta díszíti (flikk-flakk, repülő vadlibák, egyszerű seminol és kunyhó) A tetejét díszítheted a kulacstartó applikációjával. Csattal záródik, belső zsebek segítik a pakolást. A varrási útmutató 26 oldalas és több mint 70 fázisfotót tartalmaz. A végén nyomtatható sablonokat találsz. A leckében videókat is találsz a minták elkészítéséről.

+Bónuszok!!

 

error: A tartalom védett!!