Fotorealisztikus kép varrása 2. Portré quilt – online workshop

25 990Ft

A workshop témája egy fotorealisztikus portré quilt megvarrása.

2021. ősszel a „Kincs, ami körülvesz” című pályázatra, a kislányunk portréját varrtam meg. Ez a quilt. elnyerte a JUKI Magyarország különdíját.: Csenge portréja

Ez az online anyag kifejezetten HALADÓ foltvarróknak szól. Tudom, hogy ennek az online kurzusnak az árazása magasabb, mint amit tőlem megszoktál, de a technika is kellően egyedi.

 

Az elmúlt években több híres quilter, technikáját ismertem meg, és ezek ötvözéséből kialakítottam egy sajátos módszert. Évek óta csiszolom a technikát és ennek a több éves tapasztalatnak köszönhetően kialakult módszert kapod most meg. Az oktatóanyagban kitérek más megoldásokra is, de közben azt is elmondom, hogy miért nem találom megfelelőnek (másolhatónak) azokat. Ezt a módszert meg tudod tanulni! Biztos lehetsz benne, hogy a kész képed pontos lesz, nem lesznek benne torzítások, de a végeredmény mégis egyedi lesz!
Ezt a módszert Magyarországon más nem oktatja. Nemzetközi vizeken megtalálhatod több quilt művész oktatóanyagát, de azon túl, hogy más lesz a technika is, az árazása is jóval magasabb az enyémnél. (Ráadásul, nem árt, ha legalább angolul jól értesz.)

 

Mit tartalmaz az online workshop?
Az online workshopon lépésről lépésre megmutatom egy portré quilt készítésének fázisait, a a kép kiválasztásától kezdve, annak alap módosítási technikáin keresztül, az előkészítési folyamatokat, a varrást , és végül a tűzést, tűfestést is.
Kitérek több művész sajátos megoldására is, akiktől szintén lehet inspirálódni, hogy a saját stílusodat ki tudd alakítani.

 

Ezen kívül extra videókat is tartamaz majd a kurzus!
Az online workshop lehetőséget ad rá, hogy bekukkants a kulisszák mögé. Meg tudom mutatni neked, hogyan készítettem el a kislányom díjnyertes portré quiltjét. A quilt főbb készítési lépéseit be tudom mutatni azoknak a videóknak a segítségével, amit a quilt készítése közben készítettem.

 

Az online workshop 2024. június 15-től lesz elérhető.
2024. június 10-ig early bird kedvezménynel vásárolhatod meg!

 

error: A tartalom védett!!