Bemutatjuk: Őszi kedvencek

Szeretnéd Te is megvarrni az alábbi őszi foltos darabokat?

1. Leveles bögrealátét

Ehhez a darabhoz nagyon jól lehet használni a maradékos-doboz tartalmát. Kiválogattam az őszi levelek színeit: zöldet, rozsdát, narancsot és sárgát. Gyorsan elkészíthető a minta, kezdőknek is bátran ajánlott. A bögrealátéten túl, tányéralátétet, vagy rátétmintát is készíthetünk ezzel a technikával.

A varrási útmutatóban megtalálod a falevél sablonját is.

 

 

2. Edényfogó kesztyű

Egyszerű technika, praktikus végeredmény! Egyedi dísze lehet a konyhának, de sokan készítik ajándékba is! A szabásminta tartalmazza a részletes leírást és a kesztyű nyomtatható sablonját is. Ajándékba megkapod a kis tökfej mintát is, hogy őszi hangulatú változatot is készíthess belőle!

Mérete: 25 cm

3. Szobai papucs

Ez a dekoratív szobai papucs nem csak szép, de kényelmes is. A felső része quilt-as-you-go technikával készült, belül puha well-soft anyagtól lesz kellemes a hidegebb őszi napokon is. Az alja textilbőrrel megerősített, hogy tartós is legyen. A szabásminta egy 38-as méretet tartalmaz, amely tetszés szerint nagyítható-kicsinyíthető. Vigyázat! Egy biztosan nem lesz elég! 🙂

4. Terítő fűrészfogas csillaggal

A terítő készítéséhez kétféle kezdő technikát kell használni. A csillagminta egyszerű négyfoltos blokkból áll, a középső rész pedig gépi applikálással készült. A leírásban lépésről lépésre megmutatom, hogyan kell készíteni és a nyomtatható sablon segítségével pontosan meg tudod varrni a mintát. Díszítheted vele az asztalod, de ajándéknak is elkészítheted!

A kész terítő mérete:

 

 

Mind a négy szabásminta INGYEN a tiéd lehet,

csak add meg az email címed ahová küldhetem őket!