Bemutatjuk: Kedvenc karácsonyi apróságok

Szeretnéd Te is megvarrni az alábbi karácsonyi foltos apróságokat?

  1. Csengettyű alakú kulcstartó

Az első darab az egyik tavalyi nagy kedvenc: a csengettyű alakú kulcstartó. Elég hozzá egy kis anyagmaradék a maradékos dobozból. Barátnőknek, barátoknak, kollégáknak gyorsan elkészíthető kis apróság, aminek mindenki örülni fog!

A kis kulcstartó quilt-as-you-go technikával készült, így az alapja igencsak haladós. A befejező munkálatok kézzel készülnek, így van benne igazi kézimunka is. 🙂

2. Fenyőfás tasak

Karácsonykor előfordul, hogy nem mindenkinek tudunk igazán személyes, egyedi ajándékot vásárolni, de ettől még, ha rászánunk egy kis időt különlegessé tehetjük azt a csomagolással. A sógoromról tudom, hogy nagyon szereti a képen látható csokoládét. Vásároltam belőle egy csomaggal, de a megszokott csomagolópapír helyett egy patchwork tasakba tettem bele. Ugye, mennyivel szebb így?

3.Bortartó tasak

Karácsonyra a férfiaknak gyakran kapnak ajándékba valamilyen üveg italt. Hoztam egy ötletet, amivel a csomagolást egyedivé és igazán ünnepivé lehet tenni. Nem kell hozzá más, csak néhány csík karácsonyi anyag. Ha szerencsénk van, találunk belőlük eleget a rongyoszsákban. Természetesen, nem kell kifejezetten karácsonyi anyagból készíteni a tartót, használhatunk hozzá bármilyen maradék anyagot!

4. Skandináv stílusú bögrealátét

A következő ajándékötlet néhány skandináv stílusú bögrealátét. A piros fehér mellé ajánlom a kék szín használatát is, de természetesen más szín-kombinációban is elkészítheted. Azért arra érdemes figyelni, hogy karácsonyi hangulat kedvért karácsonyi, vagy hópehely mintás anyagokat használj hozzá. A minta segítségével nagyobb méretű mutatós karácsonyfa-díszeket, vagy dekorációt is készíthetsz. Sőt, még neszesszert is díszíthetsz vele.

A minták igen kicsik, ezért papírra varrás technikával készültek el. A letölthető szabásmintában megtalálod a nyomtatható sablont a varráshoz. A leírásban pedig az elkészítési útmutatót hozzá!

Az alátét mérete: 12 x 12 cm

 

 

Mind a négy szabásminta INGYEN a tiéd lehet,

csak add meg az email címed ahová küldhetem őket!

error: A tartalom védett!!