Táskák kezdőknek – online kurzus

9 950Ft

1. Női oldaltáska hibiszkusz mintával

Divatos oldaltáskát készíthetsz a segítségemmel, melyet  hibiszkusz és pálmalevél applikáció díszít.  A mintát elkészítheted kézzel és géppel is -tudásodnak megfelelően. A varrási útmutató 19 oldalas és több mint 50 fázisfotót tartalmaz. Az applikáláshoz kapsz videósegítséget is.

2. Női táska

A kész táska mérete: 28 cm magas 34 cm széles, az alja 14 cm széles

A varrási útmutató 16 oldalas,  több mint 50 fázisfotót találsz meg a leírásban. A sablon méretarányos, csak ki kell nyomtatnod (össze kell ragasztanod) és máris varrhatod a táskát!

A táska mintájához a “Santoro all for love rose” paneljét választottam, amit a Kell-me webáruházból szereztem be. A táska vonala felül íves, alul kiszélesedő, igazi női darab.  Kezdőknek is bátran ajánlott. A panel miatt most nem díszíti hagyományos foltmunka.

3. Háromrekeszes táska

A táska három különálló rekeszből áll, melyből mind külön cipzárral záródik. Ezen kívül a belső rekeszek további zsebeket tartalmaznak, hogy megkönnyítsék a praktikus szelektálási lehetőséget, amire egy női táskában mindig szükség van! 🙂 A kész táska mérete: mérete kb. 25 cm magas 28 cm széles és 9 cm mély. A varrási útmutató 15 oldalas, több mint 30 fázisfotót  és nyomtatható méretarányos sablont tartalmaz.  A leckéken 6 videót is találsz, ami összesen közel 50 perces anyagot tartalmaz.

4. Városi hátizsák

A hátizsák mérete: 25 x 30 cm és 11 cm mély. A varrási útmutató 16 oldalas és több mint 50 fázisfotót és nyomtatható méretarányos szabásmintát tartalmaz.

5. Irat és pénztárca

Ebbe a tárcába  a különböző kártyák, iratok és az aprópénz is elfér. Az összeállításához a részletes leírás és a videó nyújt segítséget. A lecke összesen 5 videót tartalmaz, ami összesen kb. 30 perc.

6. Trópusi neszesszer

Egyszerű neszesszert készíthetsz, csak egy szép mintás anyagot kell kiválasztanod hozzá.

A varrási útmutatókat és szabásmintákat  digitális formában PDF-ben megkapod a fizetés teljesítése után.

A tanfolyami anyaghoz a hozzáférés korlátlan!

Akkor készíted el a táskákat, amikor rá tudod szánni az időt. A saját tempóban. Annyiszor nézed meg a videókat ahányszor szükségesnek tartod. 🙂

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal. 

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés megvásárlásával!
error: A tartalom védett!!