Patchwork táskák haladóknak – online kurzus

10 950Ft

1.Mary Poppins szőnyegtáskája

A kész táska mérete: mérete kb. 30 cm magas 38 cm széles és 20 cm mély. A varrási útmutató 19 oldalas, több mint 60 fázisfotót és nyomtatható méretarányos sablont tartalmaz a táska mintájának megvarrásához. A minta elkészítéséhez és a táska összeállításához 40 percnyi videóanyagot is kapsz. A szőnyegtáskáról az alábbi blogbejegyzésben olvashatsz: Mary Poppins szőnyegtáskája.

2.Halszálka mintás hátizsák

A hátizsák mérete: 36 cm magas és 32 cm széles. A hátizsák elkészítéséhez 1 óra 10 percnyi videóanyag tartozik, amit egy zárt felületen keresztül nézhetsz meg. A legfontosabb tudnivalókat egy 7 oldalas PDF dokumentumban ki is tudod nyomtatni magadnak. A táskáról a következő blogbejegyzésben olvashatsz részletesebben: Halszálka mintás hátizsák

3.Kétfunkciós hátizsák csavart hexagon mintával

A kész táska mérete: mérete kb. 35 cm magas 25 cm széles és 15 cm mély. A hátizsák a középső pánt összecipzározásával oldaltáskaként is használható. A pántok karabinerekkel két helyen is rögzíthetőek, emiatt, akár rövidebb válltáskává is átalakítható. A hátoldalon egy rejtett cipzáras zseb található. A belső rész igény szerint külön bővíthető további zsebekkel. A varrási útmutató 22 oldalas, több mint 70 fázisfotót és nyomtatható méretarányos nyomtatható sablont tartalmaz. A minta elkészítését videólecke is segíti! Ezzel a táskával kapcsolatban itt olvashatsz bővebben: Kétfunkciós hátizsák csavart hexagon mintával.

A fenti táskákon felül még hozzáférést kapsz 3 kisebb darab elkészítéséhez is, amit a táskához tudsz használni:

  • Kulcstartó Quilt-as-you go technikával (videóval!!)
  • Hasáb alakú halszálkamintás neszesszer (videóval)
  • Kártyatartó szalagszövéssel

A teljes tanfolyami anyaghoz több mint 2 órányi videóanyag tartozik!

A tanfolyami anyaghoz a hozzáférés korlátlan!

Akkor készíted el a táskákat, amikor rá tudod szánni az időt. A saját tempóban. Annyiszor nézed meg a videókat ahányszor szükségesnek tartod. 🙂

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés or Iránytű havi előfizetés -megújuló megvásárlásával!

error: A tartalom védett!!