Patchwork Suli – Patchwork Kezdőknek Szegési technikák I.

24 400Ft

A kezdő tanfolyam anyaga magába foglalja a Patchwork suli ALAPOK anyagot (14 leckével) és a Patchwork KEZDŐKENK tanfolyami anyagot is (26 leckével)

A kezdő tanfolyam tartalmazza a legfontosabb alap-patchwork technikákat. Minden technika mellé kapsz legalább egy letölthető szabásmintát (összesen 15 darabot), amivel konkrét darabon próbálhatod ki a frissen szerzett tudásod. Az online tanfolyam egy zárt felületen keresztül érhető el. Itt tudod megnézni a leírásokat, videókat és innen éred el a letölthető anyagokat. A tanfolyami felülethez a hozzáférés korlátlan!

A tanfolyam anyaga tartalmazza:

Megismerheted az ALAP technikákat, amire később tudsz építeni. Ha kezedbe veszel egy patchwork könyvet, vagy egy magazint, már ismerősek lesznek a minták, már nem lesz “kínai” az egész. Esetleg ránézésre tudni fogod milyen technikát kell alkalmazni.

 • A legismertebb kézi varrási formákat (angol papírtechnika, kézi applikálás)
 • A gépi varrás alapjait (a blokkok összeállítását és a gépi applikálást)
 • A legegyszerűbb blokkmintákat ( kunyhó, bírósági lépcső, 4 foltos, 9 foltos blokkok)
 • Az íves varrást (drezdai tányér, legyező, és részeg ember lépése)
 • Minden technikához fogsz kapni egy komplett szabásmintát, aminek a segítségével el tudod készíteni a saját munkádat. A szabásminta a technikai ismereteken túl tartalmazza a szükséges anyagmennyiséget és a sablonokat is.

Mindehhez részletes videó segítséget nyújtok. A videó-leckéken megmutatom a technikát és közben elmagyarázom mit hogyan érdemes elkészíteni, milyen előnyei vannak a technikáknak és a saját tapasztalataimat, te pedig kipróbálhatod őket és aszerint dönthetsz Neked melyik válik be a legjobban. Nézz bele a videóanyagba:

A Szegési technikák a szép befejezéshez online tanfolyam anyaga videóleckékből áll. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek gondot okoz a kész quilt szép befejezése, a szegés maga.

A tanfolyami anyag összeállításakor az volt a cél, hogy a segítségemmel elsajátítsd a legalapvetőbb technikákat ahhoz, hogy sikerüljön szépen befejezni a kész munkádat, legyen az poháralátét, falikép vagy akár ágytakaró!

A szegőpánt/ ferdepánt készítésétől egészen a végső simításokig megmutatok mindent.

Igyekeztem összeválogatni a leggyakrabban használt megoldásokat:

 • Megmutatom a klasszikus szegőpánt varrását, amit kézzel és géppel is be tudsz fejezni.
 • A gépi szegésre mutatok többféle alternatívát és belépünk a díszítő szegés világába is.
 • Hogyan tudsz úgy szegni, hogy nem lesz látható a szegő a színoldalon? Erre is mutatok megoldást.
 • Ha nehézséget okoz azoknak a daraboknak a beszegése, ami a szokásos négyzet formától eltér, attól sem kell megijedni.
 • Ha már az alapokon túl vagy, egy kicsit duplázzuk a szegést.
 • Nem maradt ki az íves darabok szegése sem. 🙂

Ha több részletet szeretnél megnézni, kattints ide: Szegési technikák a szép befejezéshez részletek

Ki tart velem?

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél részt venni rajta, kérem tedd a kosárba a terméket. A vásárlást követően meg fogod kapni a legfontosabb tudnivalókat!

Elfogyott

Kategória:
error: A tartalom védett!!