Patchwork Piknik- szabásminta és belépőjegy

1 450Ft

Patchwork Piknik 2020. szeptember 5. 10 óra

Helyszín: Velence Északi Strand

A Megközelíthetőségről a strand weboldalán kapsz részletes tájékoztatást. Elsősorban autóval, az M7-es autópályáról a legegyszerűbb az útvonal. A velencei vasútállomástól 3,5 kilométerre van a strand, ezért úgy tervezzük, hogy ha van igény rá, akkor a reggeli (9 és fél 10 körüli ) illetve a délutáni órákra autóbuszt szervezünk.  Kérem, ha erre van igény, megrendelés esetén írd be a közlemény rovatba!

Szabásminta:

A belépőjegy egy szabásminta is egyben.  Ennek a kedves hangyamintás piknik takarónak a varrási útmutatóját és szabásmintáját megkapod PDF formátumban.

Mire készülünk a pikniken?

Egy kötetlen találkozóra, ahol a foltvarró barátnőkkel együtt tölthetsz egy kellemes napot. A Piknik hangulat kedvéért hozz magaddal egy általad készített patchwork terítőt, vagy takarót. Ha van kedved hozzá, akkor saját sütésű finomságokkal megkínálhatsz másokat.

Kiállítás:

A Patchwork Design szabásmintái alapján már sok szép takaró és terítő készült! Itt az ideje, hogy megmutassuk ezeket másoknak is! 🙂 Az eddig elkészült foltmunkákból házi kiállítást szervezünk, melyeket fedett sátrakban lehet megtekinteni a strand központi területén. Jó idő esetén viszont akár az egész strandot használhatjuk kiállító területnek! Ha szívesen megmutatnád másoknak a saját munkáidat, hozd magaddal!

 Kis anyagcsomag:

A belépőjegy mellé kapsz egy kis anyagcsomagot, amiből kis textilékszert: nyakláncot, karkötőt fogunk készíteni. Egyszerű mutatós darab, hamar elsajátítható az elkészítése! Kézi varráshoz szükséges eszközöket hozz csak magaddal!

 Vásár:

Lesz lehetőség patchwork eszközök, sablonok, anyagok és angol nyelvű szakkönyvek vásárlására is!

Nyitott Műhely:

A Fabtextil és az ESKÁ  nyitott műhellyel  is készül. Kézzel varrható apróságokat tudsz náluk kipróbálni, amihez anyag/eszköz csomagot tudsz vásárolni.

Étkezési lehetőség:

A strand büféi nyitva lesznek a piknik alatt, így ha megéhezel választhatsz a hagyományos strand ételek és a különleges foodtruck ételek közül.

További részleteket még ezen az oldalon találsz:

Patchwork Piknik 2020

Elfogyott

Kategória:
error: A tartalom védett!!