Patchwork a standon – online kurzus

14 950Ft

A tanfolyam olyan nyári patchwork mintás darabokat tartalmaz, amelyeket  strandoláshoz, utazáshoz használhatsz, vagy esetleg ajándékba is elkészíthetsz. Minden mintához tartozik nyomtatható varrási útmutató, részletes fázisfotókkal és méretarányos szabásmintákkal. Ezen kívül a fontosabb részeke varrását, elkészítését videón is megmutatom. 🙂 

Ha elakadsz, kérdésed van tőlem is kérdezhetsz a zárt felületen keresztül, vagy a Faceebookon egy zárt csoportban.

1.Napszemüvegtartó

A napszemüvegtartó mérete 8 x 18 cm. Elengedhetetlen kelléke a nyári strandolásnak. 🙂 Egyszerű minta, de érdemes mutatós anyagot választani hozzá. Ha vannak apróbb maradék anyagaid,  az előlapot akár quilt-as-you go mintával, vagy hullámmintával is elkészítheted. 🙂 A varrási útmutató 12 oldalas , több mint 30 fázisfotót  és méretarányos nyomtatható szabásmintát tartalmaz.

2.Tenger gyümölcsi strandtáska

A táska mérete: 40 x 50 cmEgyszerűbb, kezdő darabnak is nevezhető ennek a kis vidám mintás strandtáskának az  elkészítése. A minta kialakításához nagyon jól használhatóak maradék anyagok. Az alkalmazott technika: quilt-as-you-go és raw edge applikálás. A leírás 8 oldalas, több mint 30 fázisfotót tartalmaz. A kis figurák sablonját ki tudod nyomtatni magadnak. A táska elkészítéséhez tartozó videók hossza: 10 perc

3.Táska iránytű mintával

A táska méretei: 36 cm magas, felső szélessége 46 cm, alsó szélessége 26 cm és 8 cm mély. A táska mintája, papírra varrás technikájával készült el. A leírásban megtalálod a rejtett cipzáras zseb bevarrását,  a táska összeállítását és a táskafülek megvarrását is.A szabásmintában részletes leírást találsz több mint 80 fázisfotóval és méretarányos  nyomtatható sablonnal. A leírás összesen 26 oldal. A minta megvarrásához tartozó videók hossza 22 perc.

4.Terítő a tengerpart színeivel

Az asztalterítő mérete 95 x 95 cm. A blokkminta érdekessége, hogy kizökkent a megszokott elrendezésből és a minta egy másodlagos mintázatot is kiad. Ha tetszik a  minta ágytakarót is készíthetsz belőle.  Első ránézésre talán bonyolultnak tűnik, de a minta inkább csak “mozgalmas”,  nem nehéz elkészíteni. A szabásmintában részletes leírást találsz több mint 30 fázisfotóval és a nyomtatható sablonnal. A leírás összesen 16 oldal. A mintához tartozó videók hossza: 22 perc. 

5.Bargello mintás strandtáska

Egy hatalmas méretű: 50 x 40 cm pakolós strandtáska, aminek a mintája a homokos tengerpartot juttatja eszedbe. A technika bargello, raw edge applikáció és kézi díszítés.  A varrási útmutató 18 oldalas,  több mint 50 fázisfotót találsz meg a leírásban. Az applikációhoz szükséges sablonok méretarányosak, nyomtatás után azonnal használható. A táska mintájához tartozó minta elkészítéséhez tartozó videók hossza összesen 23 perc. A belső zseb bevarrásához segítséget nyújtó videó hossza 12 perc.

6. Toszkán utazótáska

Rövidebb hétvégi utazásokra nagyon praktikus méretű utazótáskára is szükséged lehet. 🙂 Tapasztalat szerint, érdemes lesz minden családtagnak varrni egy darabot! 😉 A táska mérete: 33 cm magas 46 cm széles és 20 cm mély, az elejét egyszerű applikált minta díszíti. Többféle zseb segít majd a kisebb-nagyobb dolgok elpakolásában. A varrási útmutató 21 oldalas,  több mint 50 fázisfotót találsz meg a leírásban. Az elkészítéséhez tartozó videók hossza összesen 20 perc.

7. Napozógyékény

A kész napozógyékény mérete 90 x 180 cm, de ezt tetszőlegesen alakíthatod. 🙂 Gyűjtsd össze a maradékokat, külön a sötét színeket és külön a világosabbakat. Nem baj, ha a zöld és a kék kicsit dominál benne, de más színekkel is elkészítheted. A blokkmintához méretarányos sablont kapsz.  A hátoldala  farmernadrág szárakból készült, amitől nagyon strapabíró és még környezetbarát is, mert legalább négy darab kidobásra ítélt nadrágot kell felhasználni hozzá! Készült hozzá egy lehajtható rész, aminek a segítségével összecsomagolhatod, hogy hordozhatóvá váljon. Hidd el, ilyet nem lehet kapni se a drogériákban, se a kínai boltokban! 😉

A varrási útmutató 12 oldalas,  több mint 40 fázisfotót találsz meg a leírásban.

A szabásminták értéke összesen  9950 Ft, de csomagban kedvezményesen megkapod!

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés or Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés 2021 megvásárlásával!