Patchwork minták kezdőknek – online csomag

9 950Ft

Ebben a tanfolyami anyagban  kezdő szintű minták válogatását találod meg.

Az online tanfolyamon 5  különböző darab megvarrását sajátíthatod el. Találsz benne egyszerűbb, gyorsabban varrható darabokat is, és olyat is, ami kicsit időigényesebb, de a sikerélmény garantált, csak kövesd az útmutatómat!

Az alábbi darabok 9 blokkból álló változatok, amit a megadott méretben asztalterítőként vagy faliképként tudsz elkészíteni de, ha megtetszik valamelyik minta, kibővítheted akár ágytakaró méretűre is. 🙂

1. Téli takaró

2. Nyugalom szigete

3. Dísztökök

4.Harc-blokk variáció

5.Korallzátony quilt

 

Minden mintához tartozik nyomtatható varrási útmutató, részletes fázisfotókkal és méretarányos szabásmintákkal. Ezen kívül a fontosabb részek varrását, elkészítését videón is megmutatom. 🙂  A varrási útmutatókat a leckék első sorából (A kék szövegre kattintva) is le tudod menteni magadnak.)

A videós tartalmakat a következő leckékben találod meg.  Érdemes lesz őket megnézni, mert sokszor sokkal egyszerűbb videón megmutatni az apróbb trükköket, praktikákat, mint fotókkal visszaadni azt. Ezen kívül gyakran a személyes tapasztalataimat is megosztom Veled varrás közben! 😉

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a sablonok PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés 2021 megvásárlásával!