Japán minták- online kurzus

9 950Ft

Japán puzzle quilt

A kész terítő mérete 70 x 65 cm. A varrási útmutató 12 oldalas és több, mint 30 darab fázisfotót tartalmaz.A PDF tartalmazza a varráshoz szükséges sablonokat.

Japán hátizsák

A kész táska mérete: 35 cm magas 30 cm széles, az alja 10 cm széles. A táska háromfunkciós, mert válltáskaként, oldaltáskaként, és hátizsákként is hordhatod! A varrási útmutató 32 oldalas, több mint 70 fázisfotót találsz meg a leírásban. A sablon méretarányos, csak ki kell nyomtatnod (össze kell ragasztanod) és máris varrhatod a táskát!

Japán táska blokkmintákkal

A blokkok elkészítéséhez elsősorban kézi varrást javaslok, hiszen a tradicionális japán quiltek jellegzetessége az aprólékos, pontos kézimunka. Az elkészítéséhez javaslom a japán taupe (tóp) színvilághoz leginkább hasonlító anyagok kiválasztását. Erről részletesebben itt olvashatsz: Tradicionális japán anyagok. A nyomtatható PDF részletes varrási útmutatót és a sablonok szabásmintáját is tartalmazza. A nyomtatható leírás 47 oldal.

Oldaltáska boro technikával

A táska kicsit “tarisznya jellegű”. A rongyos stílushoz úgy véltem illik ez a forma. 🙂 Ami a méretét illeti, egy A4-es füzet (könyv) kényelmesen elfér benne, ezért órákra, oktatásra is kényelmes viselet lehet. Készült hozzá egy mobiltok is, amiről részletesebben itt olvashatsz: Boro mobiltok

 

A teljes csomag több mint, órányi videóanyagot tartalmaz!

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a sablonok PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Leírás

 

 

 

error: A tartalom védett!!