Húsvéti patchwork dekorációk-online kurzus

6 950Ft

1.Tavaszi virágmintás asztalterítő

Gyors-technikával készíthető csillagmintából virágot készítünk.

Gépi applikálással varrjuk fel a szárakat, un. láthatatlan gépi applikálás technikával. Részletes leírás, fázisfotók, és videók segítik az igazi tavaszi asztalterítő elkészítését!

2.Tojástartó tyúkocska

Az első darab egy kedves kis textiltyúkocska, amely nemcsak szép asztali dekoráció lehet, hanem a kosárként használható a húsvéti tojások tárolására. A leírásban megtalálod a letölthető szabásmintát és az elkészítéséhez szükséges fényképekkel illusztrált varrási útmutatót.

3. Tulipános asztalközép a húsvéti asztalra

Az első tavaszi virágok között található meg a tulipán, így ismét nem maradhat le a húsvéti asztalról. Kétféle változatot is terveztem, rád bízom melyiket szeretnéd megvarrni. 🙂 Az alap- blokk gyors-technikával készül, így biztosan időben meg tudod varrni azt, ha szeretnéd díszíteni vele az ünnepi asztalt.

4.Húsvéti tojástartó kosárka

Egy olyan textilből elkészíthető asztali dekoráció elkészítését mutatom meg, ami méltó helyet foglalhat el a vendégváró asztalon! Az elkészítéséhez videó segítséget is találsz a zárt oldalon.

5. Tojásgyűjtő kosárka

Készíts nyuszimintás húsvéti kosárkát! A sablon segítségével könnyen elkészíthető a rátétminta párnára, takaróra, vagy akár hátizsákra is. A felhasználás módjának csak a készítő képzelete szab határt!

A képen látható kész kompozíció mérete 21 x 30 cm (A4) A leírásban megadott méretek egy 15 cm x 15 cm-es kosárka méreteit tükrözik.

A kis kosárka leírása és sablonja megjelent a 2016. évi márciusi Praktika magazinban. Ha esetleg lemaradtál róla, akkor most kedvezményesen megvásárolhatod a többi szabásmintával együtt!

6. Karotta a lógólábú nyuszi

Ajándékozz saját készítésű nyuszit húsvétra! Karotta, a kedves kis ölelgetni való színes nyuszi. Minden gyerek kedvence!

A letölthető szabásmintához részletes fázisfotókat tartalmazó leírást is kapsz. Gyerekjáték lesz az elkészítése! 😉

A kész nyuszi 38 cm magas.

Figyelem!

A szabásminta digitális formátumú. A szabásmintákat letölthető és nyomtatható PDF dokumentumban kapod meg. Amelyik leírásnál videó segítséget is találsz, azt külön jelöltem a felsorolásban!

Az online tanfolyam leckéit egy zárt oldalon keresztül éred el, amihez a regisztrációkor (megrendeléskor) megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz hozzáférni.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Az online tanfolyamhoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Elfogyott

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés or Iránytű havi előfizetés -megújuló megvásárlásával!

Cikkszám: 5200-1 Kategóriák: ,
error: A tartalom védett!!