Gyűrűs minták – online kurzus

10 950Ft

A tanfolyamot akkor javaslom, ha már az íves varrással kicsit megbarátkoztál. 🙂 Az igazán szép mintás darabok varrása akkor kezdődik, amikor az íveket további részekre osztjuk fel. Ehhez többféle technikát is lehet alkalmazni, így ebben a tanfolyamban három különböző módszert is megmutatok. 🙂 A tanfolyam anyaga a következő mintákat tartalmazza: Eljegyzési gyűrű, pickle dish és metró gyűrű. Ami közös bennük, hogy egy íves mintasor gyűrűszerűen kapcsolódik egymáshoz.

A tanfolyamon az alábbi darabokat tudod megvarrni:

1.Asztali futó eljegyzési gyűrű mintával

A kész terítő mérete 35 x 80 cm. A minta papírra varrással készül. Kevesebb lesz benne az ív, de haladósabb a minta! A varrási útmutató 16 oldalas, több mint 40 fázisfotót és nyomtatható méretarányos sablont tartalmaz. Az minta elkészítéséhez 4 videót (összesen 40 perc) találsz a leckében és az íves szegést is megmutatom.

2.Kör alakú oldaltáska eljegyzési gyűrű mintával

A táskát díszítő blokkot kézzel varrjuk meg. Így lesz igazán szép és pontos a sok kis íves darabot tartalmazó minta. Az elkészítését részletes fázisfotókkal illusztráltam a méretarányos sablont pedig ki tudod magadnak nyomtatni. Az íves varrás itt hagyományos módon történik, amit részletesen bemutatok fázisfotókon keresztül. A táska belső zsebéhez kapsz egy 12 perces videósegítséget. A nyomtatható varrási útmutató, sablonokkal együtt 22 oldal.

3.Terítő Metro rings (Metró gyűrűk) mintával

Mondhatni az eljegyzési gyűrű modern változata. A technikájában jelenik meg a modernizálás, hiszen itt is az egyszerűbb, gyorsabb szabás, varrás a trükk. A leírásban egy kisebb (terítő méretű) darab szerepel, de ha szeretnéd takarót is készíthetsz belőle. Minimalista stílust kedvelő fiatalok biztosan nagyon örülnének neki! 🙂 A leckében két videósegítséget is találsz, ami a minta elkészítését mutatja be részletesen. A videók hossza összesen több mint 35 perc. A nyomtatható leírás hossza 14 oldal.

4.Pickle Dish neszesszer

A neszesszer mérete kb. 15 cm magas 30 cm széles és 10 cm mély. A varrási útmutató 20 oldalas és nyomtatható méretarányos szabásmintát tartalmaz. A sablonok között megtalálod a 20 cm magas (és 40 cm széles) neszesszerhez való blokkot is! A leckéhez tartozik 4 videóanyag is. A videók hossza: összesen 40 perc. A nyomtatható varrási útmutató 20 oldalas. További fényképeket az alábbi blogbejegyzésben találsz: Pickle dish neszesszer

5. Pickle Dish terítő

A terítő íves mintájának elkészítését 4 videón keresztül mutatom meg, ami összesen több mint 40 perc. A leckében találsz nyomtatható sablont is, a minta elkészítéséhez. A “savanyúságos tál” mintáról az alábbi blogbejegyzésben olvashatsz: Honnan ered a Pickle Dish minta? A terítő íves mintájához 4 videósegítséget kapsz. A videók hossza összesen 30 perc. Ebben az esetben a terítő elkészítéséhez szükséges sablonokat (papírra varrás applikálás) tudod kinyomtatni.

Figyelem! A lecke az applikálásra nem tér ki külön, de ha esetleg ez kimaradt még neked, akkor a mintához illő gépi applikálásról ebben a blogbejegyzésben olvashatsz bővebben: Őszi asztalterítő fűrészfogas csillaggal vagy ha kézzel szeretnéd applikálni, akkor ezt a bejegyzést nézd meg: Adventi naptár kézzel applikált angyalkával

A teljes csomag összesen 2,5 órányi videóanyagot tartalmaz!

Figyelem!

Az online tanfolyam megvásárlásával az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is. A vásárláshoz jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Kedvezményt szeretne? Legyen tag a (z) Iránytű Foltvarró Kör éves előfizetés or Iránytű havi előfizetés -megújuló megvásárlásával!

error: A tartalom védett!!