Foltvarrás Szilvivel 2019./2 negyedév

12 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork klub első negyedéves előfizetése a április, május, június minták anyagát tartalmazza.

Minden hónapban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutatókat egy zárt felületen keresztül értheted el, a videókat is itt tudod megtekinteni. A darabokhoz szükséges szabásmintákat le tudod menteni a számítógépedre is ki tudod nyomtatni.

Mit tartalmaz az online patchwork klubtagság? (Dióhéjban)

  • Minden hónapnak lesz egy fő mintája (minta és/vagy technika) Tervek szerint többféle alternatívával, hogy több méretű darab is elkészíthető legyen belőle (terítő, takaró..)
  • Minden hónapban lesz egy irányadó színvilág, hogy segítsek eligazodni azoknak a színek világában, akiknek ez nehézséget okoz
  • Lesz most is hónap blokkja, csak jobban kapcsolódni fog a fő mintához (annak vagy egy része, vagy a kicsinyített mása, vagy egy blokkja stb.)
  • Minden hónapban lesz egy hasznos foltos apróság ami nem (csak) lakberendezési tárgyként használható (neszi, pénztárca, táska, ünnepi dekoráció)
  • Maradnak a PDF-ek is, de nyomtató-barátabb változatban csökkentett oldalszámban
  • A fényképek helyett, több lesz a videós anyag

Figyelem!

Az előfizetés digitális formátumú, a minták megjelenésének időpontjában folyamatosan küldök tájékoztatást a megadott emailcímre.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!