Foltvarrás Szilvivel 2019.2. félév

25 000Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork klub első féléves előfizetése a júliusi, augusztusi, szeptemberi, októberi, novemberi, decemberi minták anyagát tartalmazza.

Minden hónapban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutatókat egy zárt felületen keresztül értheted el, a videókat is itt tudod megtekinteni. A darabokhoz szükséges szabásmintákat le tudod menteni a számítógépedre is ki tudod nyomtatni.

Mit tartalmaz az online patchwork klubtagság? (Dióhéjban)

  • Minden hónapnak van egy fő mintája (minta és/vagy technika) többféle alternatívával, hogy több méretű darab is elkészíthető legyen belőle (terítő, takaró..)
  • Minden hónapnak van egy irányadó színvilága
  • minden hónapban lesz egy hasznos foltos apróság ami nem (csak) lakberendezési tárgyként használható (neszi, pénztárca, táska, ünnepi dekoráció)
  • sokkal több lett a videós anyag,szinte minden fő darabhoz készítek 3-4 videót, amiben végigkövetheted a folyamatot
  • a legfontosabb tudnivalókat, sablonokat, színezhető mintát PDF formában kapod meg, amit ki tudsz magadnak nyomtatni
  • az éves tagoknak jár egy állandó 15%-os kedvezményt egyéb termékekre (kivéve anyagcsomag)
  • Az előfizetés anyagait továbbra is korlátlanul eléred! Vagyis ha egy negyedévre fizetsz elő, akkor minden anyagot, ami abban az időszakban készül később is bármikor megnézheted és a kapcsolódó anyagokat le tudod tölteni!
  • Egy medalion tipusú évelő takaró 2019.

Figyelem!

Az előfizetés digitális formátumú, a minták megjelenésének időpontjában folyamatosan küldök tájékoztatást a megadott emailcímre.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!