Foltvarrás Szilvivel 2018. szeptember

3 500Ft

1.Utazás a világ körül terítő

Hallottál már az utazás a világ körül mintáról? (Ha nem, akkor kezd a 2. leckével! 🙂 ) Egy közkedvelt kezdő minta, hiszen csak négyzetekből áll. Ha jól használod a színeket, igen látványos és mutató eredményt kapsz, amit nem is szoktak elaprózni. Gyorsan óriási ágytakarót készíthetsz belőle! Ha azonban valami különlegesre vágysz, akkor aprózd el. Készíts azonnal 9 mintát kicsiben, és fordíts rajta egyet! Ha elég bátor vagy és elszánt, akkor a 9 blokkból csak egy terítőd lesz, apró pici négyzetekből. 🙂

2.Utazás a világ körül takaró (Vásárlók kérésére)

Sokan kérték, hogy az alapminta elkészítését is mutassam meg.  Ezért külön a vásárlóim kéréseére belekerült a tematikába.Ideális ajándék lehet szeretteidnek, mert -viszonylag- gyorsan elkészíthető. A leírásban egy 

3.Erdei állatkás gyerektakaró

6 évvel ezelőtt készítettem a kislányomnak egy takarót, amin erdei állatkák szerepeltek. A mai napig használatban van ez a kis takaró . Előrelátóan akkora méretben készítettem el, hogy ne csak kisbabakorában tudja használni. Ez ihlette meg a  takarótervet, amit Szabó Csilla kedves kis fugurái díszítenek.

A takarón szereplő erdőlakók nyomtatható sablonja mellé megkapod a sünis párnahuzat mintáját is, amivel a takaróhoz illő párnahuzatot készíthetsz.

4. Három cipzáros oldaltáska

(ELŐKÉSZÜLETBEN!)

5.A hónap blokkja

Képek hamarosan illetve folyamatosan, ahogy elkészülnek a darabok!

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!