Foltvarrás Szilvivel 2018. október

3 500Ft

A 2018. október színei: a sötétkék, barna, okker narancs és egy kis bézs. Ezekből a színekből állnak össze a hónap mintái:

1.Hátizsák csavart hexagon mintával

Kétfunkciós hátizsák, mely válltáskaként és hátizsákként is használható. Az igazi foltos különlegessége a csavart hexagon minta, amit gyorstechnikával készítünk el.

2.Asztali futó ohio csillaggal

A hónap mintája az un. “hasított ohio csillag”. Négyzet alakú terítőként vagy takaróként 3D-s hatása van, ha van kedved ezt is varrhatsz belőle. A terv egy asztali futó készítése, amely az őszi dekoráció szép kiegészítője lehet az étkezőasztalon.

3.Díszpárna applikált virágmintával

A kunyhó minta egy változatával készítünk el egy díszpárnát, mely a hónap színeiben pompázik. A darab kezdőknek is ajánlott, igazán szép kézi applikációvakl lesz!

4.A hónap blokkja

 +Ajándék: Varrókészlet flikk flakk mintával

Képek hamarosan illetve folyamatosan, ahogy elkészülnek a darabok!

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!