Foltvarrás Szilvivel 2018. november

3 500Ft

A 2018. november színei: a világos farmerkék, sötétkék, gesztenyebarna és bézs. Ezekből a színekből állnak össze a hónap mintái:

1.Novemberi ezervirág

Sokan kérték már, hogy legyen a havi csomagban egy millefiori minta. Ebben a hónapban a muránói üvegékszerek hatására egyedi tervezésű mintát készítettem. A minta elkészítési útmutatója mellett találsz egy letölthető PDF-et is, amiben megtalálod az egy blokkhoz tartozó sablonokat. Ezt ki tudod nyomtatni magadnak (lehetőleg keményebb papírra, pl. műszaki rajzlap) és már kezdheted is a saját mintát elkészítését. A PDF tartalmaz egy színezhető változatot is, amin meg tudod tervezni a neked tetsző színvilágot.

2. Ágytakaró csavarkulcs mintával

A hónap színeiből álló egyszemélyes ágytakarót készíthetsz. A minta gyorstechnikával készül el. A kész takaró mérete 140 cm x 240 cm.

3.Betlehemes adventi naptár

Applikációval készítheted el a kis Jézus születésének pillanatát ábrázoló adventi naptárat. A technikát szabadon választhatod, a minta varrható géppel is, de kézzel sokkal szebb. 🙂 Mérete: 60 x 90 cm

4.A hónap blokkja

Az évelő takaró következő blokkja. Részleteket itt találsz róla: 2018. évelő takaró

Képek hamarosan illetve folyamatosan, ahogy elkészülnek a darabok!

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!