Foltvarrás Szilvivel 2018. március

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork klub márciusi előfizetése a következő mintákat tartalmazza.

1.Kék-fehér terítő

Kékfestő anyagokból válogatva egy gyors-technikával készült blokkmintákat tartalmazó terítőt varrunk.  A terítő mérete 127 cm. Kétféle blokkot tartalmaz. A gyors-technikával készíthető változathoz megkapod a szükséges méreteket, de ha szívesebben varrsz sablonnal, azt is letöltheted a felületről.  A hagyományos kék fehér színvilág mellett adok ötletet más színvilághoz is!

2.Tyúkocska edényfogó kesztyű

Egy mutatósabb edényfogó kesztyűt hoztam, ami nemcsak praktikus, de asztaldíszként is jól használható. Ha hirtelen kell valami ajándékötlet barátnőknek ismerősöknek, készíts el egy személyre szabott darabot belőle! 🙂

3.Dália korondi mintával

A korondi kerámiákról jól ismert motívum ihlette az applikációt, ami a kékfestőből készült dália közepére kerül. Figyelem, a minta haladóknak való! A legszebb és a legigazibb a kézzel készített változata, de igencsak mutatós a gépi raw-edge applikálással elkészítve is.

A kész terítő átmérője 74 cm.

A mintához kapsz videó segítséget is a kézi applikálásról és a dália minta összeállításáról is!

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

A borítón látható kékfestő indigókád ( kipa) eredeti fotója az alábbi oldalon található: Bácsalmási Kékfestő műhely

Amennyiben szeretnél IGAZI kékfestő anyagokat vásárolni érdemes felkeresni a Bácsalmási kékfestő műhelyt. 🙂

Elfogyott

error: A tartalom védett!!