Foltvarrás Szilvivel 2018. január

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork klub januári előfizetése a következő mintákat tartalmazza.

Januárban az eljegyzési gyűrű minta kerül a középpontba. Kétféle technikát is fogunk alkalmazni az elkészítésükhöz. Az irányadó színvilág a kicsit borongós szürkés, kékes árnyalatok, egy kis homok, illetve bézs színnel.

1.Kör alakú oldaltáska eljegyzési gyűrű mintával

A táskát díszítő blokkot kézzel varrjuk meg. Így lesz igazán szép és pontos a sok kis íves darabot tartalmazó minta. Az elkészítését részletes fázisfotókkal illusztráltam a méretarányos sablont pedig ki tudod magadnak nyomtatni.

2.Asztali futó eljegyzési gyűrű mintával

A kész terítő mérete 35 x 80 cm.

A minta papírra varrással készül. Kevesebb lesz benne az ív, de haladósabb a minta! A varrási útmutató 16 oldalas, több mint 40 fázisfotót és nyomtatható méretarányos sablont tartalmaz. Az minta elkészítéséhez 4 videót (összesen 30 perc) találsz a leckében és az íves szegést is megmutatom.

3. Takaró klasszikus blokkmintákkal téli színekben

Kezdőknek is bátran ajánlott egyszerűbb blokkokból álló takarót készíthetsz. A színválasztást a téli képek inspirálták, de mutatni fogok más szín-összeállítást is. 🙂 A varrási útmutató 12 oldalas. Tartalmazza a gyorstechnikához szükséges méreteket és a blokkok nyomtatható sablonját is. A hozzá tartozó “leckében” 3 videót is találsz, ami a takaró blokkjainak elkészítését részletesen bemutatja.

4. A hónap blokkja

Az évelő takaró első darabjának leírását is megkapod.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!