Foltvarrás Szilvivel 2018. február

3 500Ft

A 2018. februári minták a következőek

  1. Csupaszív terítő -(nem csak) valentin napra

A terítő klasszikus blokkból áll,a  középminta elkészítése kifejezetten kezdőknek ajánlott. A keret megvarrásához már szükséges egy kis türelem, de a nehézségi fok itt is kezdő szintű. A kész terítő mérete 96 x 96 cm.
A leírásban megtalálod a blokkok nyomtatható sablonjait, de útmutatást adok a gyors-technikás változathoz is -ami főleg a keret készítésénél lehet előnyös.

A képeken Valki Andrea munkája látható.

2. Női táska rózsa-barna színekkel.

A táska mintájához a “Santoro all for love rose” paneljét választottam, amit a Kell-me webáruházból szereztem be. A táska vonala felül íves, alul kiszélesedő, igazi női darab.  Kezdőknek is bátran ajánlott. A panel miatt most nem díszíti hagyományos foltmunka.

A táskakedvelőknek készülök ezzel a különleges darabbal.

3. Rózsaszín álom

Egyszerűbb New York Beauty mintával és vadlibasorral díszített takaró a harmadik minta. Ránézésre bonyolultnak tűnik, de igyekeztem egyszerűbb blokkokat használni. A takaró teljes mérete 190 x 190 cm, a középmintáé 150 x 150 cm.

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!