Foltvarrás Szilvivel 2018. december

1 950Ft

A 2018. december színei: a világoskék, arany (okker) és hófehér. Ezekből a színekből állnak össze a hónap mintái:

1. Aranyló jég takaró

Az alapminta a jól ismert kunyhó, van benne egy pici csavar, amitől 4 kunyhó blokk közepén egy csillag minta alakul ki. kezdőknek is btran ajánlott darab, varrhatsz belőle ünnepi terítőt, vagy akár takarót is! :á)

2. Karácsonyfa függős asztali futó

A blokkminta nem hagyományos, de hagyományos elemeket tartalmaz. Ha már nem idegenkedsz az íves varrástól, a részeg ember blokkból egy kis módosítással, klasszikus karácsonyfa függőt varázsolhatsz. Egymás mellé (alá helyezve) gyönyörű karácsonyi futót készíthet akár ajándékba is! Természetesen használhatsz hozzá klasszikus karácsonyi színeket is! A mintát igazán izgalmassá teszi, ha bátran mered díszíteni különböző tűzésmintákkal!

3. Modern hexagon tányéralátét

Ezek a kis hatszögek a hagyományos módtól eltérően géppel lesznek felvarrva az alapra. Az íves befejezést géppel, de kézzel is elkészítheted. A tűzésmintától, a hulló hópelyhek illúzióját kelti. A gépi varrással, gyorsan elkészülhet belőle egy karácsonyi szett!

4.A hónap blokkja

Az évelő takaró következő blokkja. Részleteket itt találsz róla: 2018. évelő takaró

5. Az évelő takaró bónusz blokkja a 13. blokk

Az évelő takaró utolsó blokkja, amivel teljessé teheted a mintád!

A képek illusztrációk!

A mintákat folyamatosan készítem, így az anyagokat is folyamatosan kerülnek fel az oldalra. December 15-ig minden minta varrási útmutatóját el fogod érni, hogy még jusson idő az elkészítésükre is!

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!