Foltvarrás Szilvivel 2018. április

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork klub áprilisi előfizetése a következő mintákat tartalmazza:

1.Gyermektakaró pasztell színekkel

A kezdők kedvéért ismét egy egyszerűbb darab következiok sok-sok háromszöggel. Egyszerű, de látványos mintával. Szedd össze a pasztel színű maradékokat kombináld egy kis mintás anyaggal és fehérrel és máris készen lesz a gyerekek legújabb kedvenc takarója!

2.Gyermekbőrönd vagy projekt táska

Maradék anyagok felhasználásával egy gyermekbőröndöt készítünk, amibe a kis utazók fontos kellékeit akár szelektálva is tárolhatjuk. Ha nincs szükséged gyerekbőröndre, akkor is érdemes lesz elkészítened ezt a darabot, mert kiválóan alkalmazható projekt táskának is. Egy-egy félkész quilt kellékeit, anyagait tárolhatod benne, amit csak fel kell kapnod amikor közös varrásra indulsz! Az állítható elválasztó fakkok és zsebek a praktikus tárolást segítik elő.

Neked is sok UFO-d (Unfinished object= Befejezetlen darab) van? Vigyázat! Várhatóan egy darab nem lesz elég belőle! 🙂

3.Asztali futó 3D-s szélforgóval

Ki ne ismerné a szélforgó mintát? És a 3D-s változatot is megvarrtad már? Mutatós darab lesz egy kis újdonsággal. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz a hónap kedvence! 🙂

Figyelem!

Az előfizetés anyagait digitális formátumban kapod meg: kapsz jogosultságot az online felülethez, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!