Foltvarrás Szilvivel 2017. szeptember

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online magazin 2017. szeptemberi száma az alábbi minták elkészítésének részletes leírását tartalmazza.

1.Francia fonás minta -asztali futó

Könnyen, gyorsan elkészíthető minta, ami jó színválasztással igazán különleges darab lehet. A közepét díszítettem egy fűrészfogas csillaggal, de egy mintás anyagot is illeszthetsz a blokk helyére. Mit szólnál pl, egy lila levendulacsokorhoz? 🙂

A szabásminta tartalmazza a szükséges anyagmennyiséget, és a részletes elkészítési útmutatót egy kis videó segítséggel.

A kész terítő mérete 73 cm széles és 120 cm hosszú.

2. Applikált gyermektakaró

Elsősorban a kisfiúkra gondoltunk az űrhajó mintával. Csilla rajzai megint kedvesek és emellett varrhatóak is! 🙂 Az én kisfiam már nagyon várja, hoyg elkészüljön az új takarója, neked van már jelölted rá? A mérete tetszőlegesen alakítható, de a mintadarab várhatóan 120 cm magas és 90 cm széles lesz.

A szabásminta teljes nyomtatható sablont és az elkészítés részletes leírását tartalmazza.

3. Dália mintás asztalközép

A dália mintát többféleképpen is el lehet készíteni, de én most egy gyorsabb egyszerűbb megoldást hoztam. Az íves varrást azért nem fogod megúszni, így ezt a mintát akkor javaslom, ha az íves varrás már nem idegen Neked.

Kétféle méretben varrhatod meg: 40 cm vagy 60 cm átmérőjű dáliát készíthetsz.

A varrási útmutatóhoz készül sok fázisfotó, lesz benne videó is s nyomtatható sablon.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!