Foltvarrás Szilvivel 2017. november

3 500Ft

Novemberben a Csili és csokoládé színeit használtam egy kis karamellel és krémszínnel bolondítva.

1.Asztalterítő

Egy kissebb, 90 x 90 cm-es terítőt készíthetsz a csili és a csoki színeivel, ami úgy néz ki, mint egy doboz bonbon. 🙂

Ennek a darabnak az elkészítése inkább már haladóknak ajánlott a blokkok kicsi mérete és összetett mintája miatt. A varrási útmutató 20 oldalas, több mint 60 fázisfotót tartalmaz és a blokkokhoz nyomtatható sablonokat is, a gyors-technikás méretek mellett.

2. Kínálótálca  vagy sütiskosár

Ebben a kis kosárkába bele tudod tenni a karácsonyi mézeskalácssütiket (vagy bármilyen más süteményt. A két oldalán kivágott fogantyúk lesznek, amivel könnyen meg tudod emelni.

A varrási útmutató 16 oldala, több mint 50 fázisfotót és nyomtatható sablont tartalmaz.

3. Női táska négyzetekből

Látványos darab, maradékból gyorsan elkészíthető. Ha jól választasz anyagokat hozzá, egy csinos női darab lesz belőle. A táska mérete nem túl nagy, de mégis rengeteg dolog belefér -mint egy jó női táskában! 😉

Készült hozzá nyomtatható szabásminta, és egy rövid videó is a trükkös összeállításáról. A varrási útmutató 12 oldalas, több mint 40 fotóval,  melynek a végén  nyomtatható szabásmintát találsz.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!