Foltvarrás Szilvivel 2017. március

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. márciusi online magazinjában szereplő darabok segítségével elkészítheted a húsvéti dekorációt!

  1. Tojástartó tyúkocska

Az első darab egy kedves kis textiltyúkocska, amely nemcsak szép asztali dekoráció lehet, hanem a kosárként használható a húsvéti tojások tárolására.  A leírásban megtalálod a letölthető szabásmintát és az elkészítéséhez szükséges fényképekkel illusztrált varrási útmutatót.

2. Tulipános asztalközép a húsvéti asztalra

Az első tavaszi virágok között található meg a tulipán, így ismét nem maradhat le a húsvéti asztalról. Kétféle változatot is terveztem, rád bízom melyiket szeretnéd megvarrni. 🙂 Az alap- blokk gyors-technikával készül, így biztosan időben meg tudod varrni azt, ha szeretnéd díszíteni vele az ünnepi asztalt.

3. Tojásgyűjtő textil kosárka

A kis locsolókra is gondolni kell, egy zsinórból és anyagmaradékokból készült kosarat varrunk a tojások gyűjtéséhez. Ha tetszik a technika, akár további asztaldíszt is készíthetsz belőle!

4. Liliommal díszített bevásárlószatyor

Egy különleges patchwork virággal (liliommal) díszített egyszerűbb (?) bevásárlószatyrot is készítünk. A blokk rombuszokat és un. Y varrást tartalmaz!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!