Foltvarrás Szilvivel 2017. június

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. júniusi számban a következő darabok elkészítését tanulhatod meg:

1.Bargello mintás strandtáska

Egy hatalmas méretű (50 x 40 cm) pakolós strandtáska készül, aminek a mintája a homokos tengerpartot juttatja eszedbe. A technika bargello, raw edge applikáció és kézi díszítés. Az elkészítéséhez videó segítséget is kapsz.

2.Asztalterítő különleges blokkmintával

A blokkminta érdekessége, hogy kizökkent a megszokott elrendezésből és a minta egy másodlagos mintázatot is kiad.Az asztalterítő mérete 95 cx 95 cm. Ha tetszik a  minta ágytakarót i készíthetsz belőle.  Első ránézésre talán bonyolultnak tűnik, de a minta inkább csak “mozgalmas”, de nem nehéz elkészíteni.

3.Napszemüvegtok

Készítünk egy komolyabb napszemüvegtartót. Nem, nem azt amelyiket a blogban is elolvashatod. 😉

A magazin júniusi számához az uralkodó színvilág a következő: zöld, kék, türkiz, homokszín, halványsárga- a homokos tengerpart színei. 🙂

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!