Foltvarrás Szilvivel 2017. július

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. júliusi számban a következő darabok elkészítését tanulhatod meg

1.Iránytű

Az iránytű minta papírra varrással készül el. A leírásban nyomtatható sablont és két videósegítséget is fogsz találsz, ami összesen 20 perc. A kezdők kedvéért készültegy egyszerűbb változattal is. (a táska előlapján látható) de a haladóknak készült egy bonyolultabb mint is. (A képgalériában megtalálod. A minta segítségével falikép is készíthető, de ha szeretnéd megvarrhatod a táskát is.

2. Mexikói csempeminták

A mexikói csempeminták ihlették ezt a mintasort. A sablon segítségével akár stencilfestéssel, akár applikálással is elkészítheted az igazi nyári hangulatot árasztó színes párnahuzatot!

3. Harc blokk variáció -asztalterítő

Ismét egy látványos (de egyszerű ) minta következik. A minta varrásához többféle gyors-technikát is fogunk alkalmazni. Videó segítséget is kapsz hozzá. A mintából asztalterítő vagy ágytakaró is készíthető. A z anyagszükségletet mindkét mérethez meg fogom adni.

További képeket és egy kis történeti ismertetőt találsz az alábbi blogbejegyzésben: 54-40, avagy a harc blokk

 

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre, folyamatosan minták megjelenésének időpontjában.

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

Az előfizetésre 2017. június 27- július 10. között van lehetőség. Később már emelt áron 3000 Ft lesz elérhető.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!