Foltvarrás Szilvivel 2017. január

3 500Ft

A foltvarrás Szilvivel 2017-es januári magazin fő témája a New York Beauty minta.

Ezt az igen összetett, mutatós blokkot számtalan változatban el lehet készíteni. A technika alapja a papírra varrás és az íves varrás. A minta maga igencsak a haladó technikákhoz sorolható. 🙂

A magazinban megjelenő blokkok közt lesz egyszerűbb és összetettebb is. kezdőknek az egyszerűbb mintát ajánlom, párnahuzatként vagy akár asztalközépként elkészítve. Nyújtok hozzá videó-segítséget is, így ha még nem ismered a mintát, ez ne tartson vissza. 🙂 Az íves varrás alapjaival azért nem árt tisztában lenni de természetesen ezzel kapcsolatosan is megmutatom a legfontosabb tudnivalókat.

1.Asztalterítő New York Beauty blokkokkal

A haladóknak kicsit összetettebb blokkokat kínálok. Egy asztali futó elkészítése lesz a cél, amiben 5-6 különböző blokk is szerepel. Ezeket már tetszés szerint lehet variálni. A blokkok méretarányos sablonját le tudod tölteni és ki tudod nyomtatni A4-es lapra. Ezt követően már csak türelmesen el kell készíteni a darabokat.

2. Női táska New York Beauty blokkal

Egy (választható) blokkal női táskát is varrunk. A táska szabásmintáját megkapod és az összeállításához fogsz kapni segítséget.

3. Hagyományos blokkmintával készült párnahuzatok

A magazint meghatározó irányadó színvilágával hagyományos blokkmintákat kapsz, amiből dekorációs párnahuzatokat készíthetsz.

+ Ajándékba megkapod a mobiltok és az ebook-olvasó tartó szabásmintáját is!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!