Foltvarrás Szilvivel 2017.december

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. decemberi online magazin színvilága a fenyő-zöld, fehér, bézs és sötétbarna

A magazin a következő minták elkészítését tartalmazza:

1.Asztali futó-terítő a “gyönyörű hegy” mintával

A minta egy trükkös gyors-technikával készül el. Az elkészítéséhez részletes fázisfotókat és videósegítséget is nyújtok. A minta leírás végén több változatot is találsz, amivel más méretű terítőt, vagy akár ágytakarót is készíthetsz.

A varrási útmutató 12 oldalas, több mint 30 fázisfotóval.

2. Hétvégi utazótáska

Kisebb méretű utazótáska kifejezetten hétvégi úti-célokhoz. Igyekeztem férfiasabb szín-összeállítást készíteni. A táska oldalát egy patchwork minta is díszíti, ami hasonlít a “gyönyörű hegy” mintához, de itt már sablont használunk. A táska szabásmintája és a díszítéshez szükséges sablont le tudod tölteni. Az elkészítést részletes fázisfotók segítik. A rejtett cipzár bevarrásához videósegítséget is találsz.

A varrási útmutató 21 oldalas és több mint 50 fázisfotót és nyomtatható méretarányos szabásmintát tartalmaz.

3. Fenyőfa mintás takaró.

A takaró havas fenyőerdőt “jeleníti meg”. Többféle fenyőfa minta került bele, amihez sablont és részletes leírást kapsz.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!