Foltvarrás Szilvivel 2017. augusztus

3 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel 2017. augusztusi számban a  trópusi minták kerülnek előtérbe: hibiszkusz, pálmalevél, papagáj. Az elkészítésükhöz balibatik anyagot javaslok, ami nagyon jól illik a témához.  A következő darabok elkészítését tanulhatod meg:

1.Papagájos tolltartó

Egyszerű cipzáros  tolltartó, ami négy részből áll, kihajtható ceruzatartókkal. Az elejét egy kedves kis papagáj díszíti. A papagáj gépi applikálással készül. Iskolakezdéshez  javasolt praktikus darab.

2. Hawaii baba

Bár igaz, hogy ez nem foltvarrás, de sokan kértek már tőlem baba-szabásmintát. A témához kapcsolódóan készült el a kis hawaii baba, ami teljes mértékben öltöztethető, különböző ruhákat lehet neki varrni. A haja aprólékosan készült fonalból, ez lehetővé teszi, hogy “fészülhető” legyen és többféle frizurát lehessen neki készíteni. Elsősorban az ovisokra gondoltunk. A baba kedves kis játék és alvóka lehet, amit a kislányok magukkal tudnak vinni az óvodába. Garantáltan nem fogják összekeverni más játékával!

A baba 34 cm magas.

3. Hawaii applikáció

A kézi applikáció egyik speciális mintája a hawaii applikáció, ami elsősorban a mintavilágától különbözik a többi kézzel készült társától. Gondoltunk itt is a kezdőkre és a haladókra, kétféle mintával készültünk. A minta segítségével egyedi párnahuzat, vagy akár neszsszeszer is készíthető (a kép illusztráció!)

4. Női táska hibiszkusszal és pálmalevéllel

Divatos oldaltáskát készíthetsz a segítségemmel, melyet  hibiszkusz és pálmalevél applikáció díszít.  A mintát elkészítheted kézzel és géppel is -tudásodnak megfelelően.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre,  folyamatosan  minták megjelenésének időpontjában.

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod  menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!