Foltvarrás Szilvivel 2017. 3. negyedév

12 500Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork 2017. évi magazin 3. negyedéves előfizetése a júliusi, augusztusi, szeptemberi számot tartalmazza.

A magazin borítókról készült montázs illusztráció!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre, folyamatosan minták megjelenésének időpontjában.

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

Az előfizetésre 2017. június 27- július 10. között van lehetőség. Később már emelt áron 7650 Ft lesz elérhető.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

 

Elfogyott

error: A tartalom védett!!