Foltvarrás Szilvivel 2017. 2. félév

25 000Ft

A Foltvarrás Szilvivel online patchwork magazin 2017. 2. féléves előfizetése a július, augusztus, szeptemberi, októberi, novemberi, decemberi számot tartalmazza.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre, folyamatosan minták megjelenésének időpontjában.

 

Minden magazinban megjelenik 3-4 konkrét patchwork darab elkészítésének teljes körű leírása, szabásmintája. Ha szükséges videó anyag is segíti az elkészítés menetét.

A minták folyamatosan készülnek, a varrási útmutató egy zárt felületen keresztül érthető el, a videókat is itt tudod megtekinteni. Ha elkészült a teljes szabásminta, PDF formában letölthetővé válik, amit a zárt rendszeren keresztül érhetsz el. Le tudod menteni a számítógépedre és ki tudod nyomtatni.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

Az online magazin működéséről részletesebben itt olvashatsz: Az előfizetéses rendszer működése -Foltvarrás Szilvivel online magazin

 

Előfizetésre 2016.június 27.-július 10. között van lehetőség. Később már emelt áron 12600 Ft-os lesz elérhető .

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!