Foltvarrás Szilvivel 2016. szeptember

3 500Ft

Indián nyár!

A 2016.szeptemberi szám a következőket tartalmazza:

1. Indián nyár blokk -párnahuzat

Az indián nyár nevű blokk papírra varrással készült. A szabásminta tartalmazza a blokk nyomtatható sablonját, a varrásához egy 20 perces videó segítséget is kapsz. Legegyszerűbben párnahuzat készíthető belőle, de a bátrabbak asztalterítőt, vagy akár takarót is készíthetnek a minta felhasználásával.

(Ráadásként készül egy karácsonyi terítő terv is hozzá!)

2. Gekkó mintás táska és mola péztárca

A minta mola (negatív applikációs) technikával készült. A szabásminta tartalmazza a nyomtatható sablont és a táska összeállításának leírását. A minta elkészítéséhez egy 11 perces videó segítséget is nyújtok. A kezdőknek egyszerűbb pénztárca minta is készült. A táskához megvarrható kiegészítőnek, vagy önmagában is használható.

3. Seminol mintás terítő

A harmadik minta egy seminol mintás terítő. A minta kialakításához gyorstechnikákat fogunk alkalmazni. Kétféle mintából áll a terítő, melyek együtt és külön is alkalmazhatóak.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!