Foltvarrás Szilvivel 2016. október

3 500Ft

Őszi kirándulás

A 2016.októberi szám a  következőket tartalmazza:

1. Kulacstartó

A henger alakú kis táska,amit fel lehet fűzni övre, vállpántra, vagy akár a hátizsákoldalára is. Applikált virágminta díszíti. Az összeállításához videósegítség készül.

Ezzel a formával, akár neszeszert is készíthetsz, amelybe utazáskor tusfürdőt és egyéb kellékeket kényelmesen el tudsz pakolni.

2. Patchwork hátizsák

Kirándulás nincs hátizsák nélkül!

Ezt a hátizsákot 4 különböző foltos minta díszíti (flikk-flakk, repülő vadlibák, egyszerű seminol és kunyhó) A tetejét díszítheted a kulacstartó applikációjával. Csattal záródik, belső zsebek segítik a pakolást.

3. Sünivel sdíszített patchwork poncsó -gyerekeknek

Melyik gyermek ne szeretne egy ilyen színes poncsót, amit még kedves kis süni is díszít?

Az elkészítéséhez részletes varrási útmutatót és szabásmintát is kapsz.

+BÓNUSZ!

A blogomban megjelent 2 őszi asztalterítő elkészítésének nyomtatható sablonja és  leírása, amihez szintén elkészült a letölthető szabásminta. Ezeket is megkapod bónuszként az októberi számhoz!

 

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!