Akció!

Foltvarrás Szilvivel 2016. nyár

5 500Ft

A 2016. júniusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Vitrolák a Balatoni naplementében

A falikép a vihar a tengeren nevű blokk alapján készül el. A varráshoz javasolt technika a papírra varrás, a blokkok kis mérete miatt. Ha valaki mégis takarót szeretne belőle készíteni, akkor segítségül kap hozzá a 30 x 30 cm-es előre kiszerkesztett sablont. A papírra varráshoz videó segítséget kapsz! A kész minta elkészítési útmutatóját egy zárt bejegyzésen keresztül tudod elolvasni, majd megkapod  letölthető PDF formátumban is.

2. Tányéralátét vitorlással

Igazi tengerparti hangulatot varázsolhatunk az étkezőasztalra ezekkel a  kék -piros-fehér színekből összeállított  vitorlással díszített tányéralátekkel. Ezzel a darabbal, akár kezdők is könnyen elboldogulhatnak!

3.  Pecázós játék gyerekeknek és ajándék strandtáska

Esős nyári napokon a szobába is igazi vízpartot varázsolhatunk a gyerekeknek. Nem kell más hozzá, csak egy kis tavacska (ami használaton kívül zsákká alakítható) néhány halacska, (vagy akár tengeri állat) egy pecabot mágnessel és máris kezdődhet a játék! A játékhoz 10 különböző figura sablonját kapod meg, az elkészítés leírásával együtt.  A sablonok segítségével egyedi strandtáskát is készíthetsz. A táska összeállításához videó segítséget és letölthető szabásmintát kapsz!

4. Napozógyékény -maradékokból

Gyűjt össze a maradékokat, külön a sötét színeket és külön a világosabbakat. Nem baj, ha a zöld és a kék kicsit dominál benne, de más színekkel is elkészítheted. A blokkmintához méretarányos sablont kapsz. Egy kis kiegészítővel a napozógyékény összecsomagolható lesz és könnyen a válladra akaszthatod. Sőt! A fontos kisebb strand kellékeket is el tudod benne pakolni!

A 2016. júliusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Asztalterítő kék-bézs színekkel

A portugál csempeminták ihlették a terítő mintájának elkészítését. A mérete 95 x 95 cm. Egy egy blokkal párnahuzat vagy akár székpárna is készíthető. Az elkészítés menetéhez részletes fázisfotókkal elkészített bejegyzést kapsz. A bejegyzés ezen kívül tartalmazni fogja a szükséges anyagmennyiséget és a gyorstechnikához kivágandó darabok pontos méreteit is. A teljes mintát PDF fomában töltheted majd le.

2. Toszkán utazótáska

Ha csak pár napra tervezel utazást, vagy kirándulást ez a táska megfelelő mérető lehet, hogy belepakolj 1-2 napra való ruhát és a szükséges dolgokat. A táska elejét egyszerű applikált minta díszíti. Többféle zseb segít majd a kisebb-nagyobb dolgok elpakolásában. Az elkészítéséhez részletes leírást és videó segítséget kapsz! A táska mérete 45 cm x 35 cm.

3.  Iszlám csempeminta

Az iszlám motívumok átültetése elsősorban angol papírtechnikával készíthetőek el szépen. De most egy olyan (egyszerűbb)  mintát választottam, amit ólomüveg technikával fogunk elkészíteni.

A 2016. augusztusi száma a  következőket tartalmazza:

1. Hátizsák ovisoknak

Ez a kis hátizsák az ovisok igényeihez igazodik. Mindennapos használatra is alkalmas, így az ovis magával tudja vinni kedvenc játékait és szükséges kellékeit. (alvóka) Kisebb kirándulásokhoz is megfelelő a mérete, mert tökéletesen elfér benne uzsonna, innivaló (szükséges váltóruha) is. Az eleje applikált mintával díszített. Az alsó része farmerrel merevített, az állítható heveder pedig lehetőség arra, hogy az ovis évek alatt végig tudja használni. (Sőt ha szükséges még egy felnőtt is a hátára tudja venni) Mérete 26 cm magas 8 cm mély.

2. Tároló-táska patchwork kellékekhez

Szeptemberben indulnak a foltvarró tanfolyamok, közös varrások. Ilyenkor szükséges lehet, hogy a legfontosabb eszközöket könnyen magunkkal tudjuk vinni. Az eszköztartóba elfér egy 60 x 45 cm-es vágólap, vonalzók, kések, és minden fontos kellék. Praktikusan cipzárral zárható és a fogantyú segítségével akár vállra is vehető. Az elején díszítésként parketta minta található. Mérete 65 x 50 cm. Részletes leírást és videó segítséget kapsz az elkészítéséhez.

3. Ceruzamintás tolltartó

Az iskolásokról sem feledkezzünk meg! A tolltartó elejét a papírra varrt színes ceruzamintával díszítjük!

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, PDF dokumentumban kerül kiküldésre a megadott email-címre,  folyamatosan  minták megjelenésének időpontjában.

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

 

Elfogyott

Kategória:
error: A tartalom védett!!