Foltvarrás Szilvivel 2016. november

3 500Ft

A 2016. novemberi szám a  következőket tartalmazza:

1. Ülőpárna rókával

Elsősorban gyerekeknek kedveskedhetünk ezzel a kis róka mintás ülőpárnával. Az alapminta egyszerű drezdai tányér, körcikkekből áll. Magassága 15 cm, szélessége 35 cm.  Az róka minta gépi applikációval készült. A szabásminta tartalmazza a varrási útmutatót, a  kétféle körcikk és a  róka méretarányos nyomtatható sablonját. Vigyázz! Egy darab nem lesz elég belőle! 🙂

2. Sporttáska

Ha van a családban valaki, aki jár edzőterembe, akkor biztosan örülne egy ilyen egyedi táskának! 🙂 A táska mintázata quilt-as-you-go technikával készült. A tetején egy ívesen bevarrt cipzár található, hogy minél jobban hozzá lehessen férni a tartalmához. Oldalt zsebek díszítik, hogy legyen hely az apróságoknak (kulcs, edzőtermi bérlet stb.) is. Az oldalai és az alja újrahasznosított farmernadrágból készült. A varrási útmutaóhoz 3 videóanyag is készült. Az elsőben a quilt-as-you-go technikát mutatom be, a második a cipzár bevarrásáról és az összeállításról szól, a harmadik pedig ízelítő a tűfestéssel készült tornacipő elkészítéséről.

3. karácsonyi asztalközép

A karácsonyi asztalközép egy hatszög alakú minta, ami papírravarrásal készül. A minta elkészítését videón mutatom be. A nyomtatható szabásminta tartalmazza a papírra varráshoz szükséges sablont. A sínek változtatásával számtalan variáció készíthető! A karácsonyi asztal különleges dísze lehet, de a fenyőfa alatt is jól mutathat!

 

Az novemberi számban található leírásokat 2016.11.10.és 2016.11.30. között fogom kiküldeni. Minden héten egy leírást (szabásmintát)  fogsz megkapni, amiről az értesítést levélben küldöm.  A levél tartalmazni fogja az adott mintához tartozó leírás (és a hozzá tartozó videók ) elérhetőségét.

Figyelem!

A magazin digitális formátumú, az előfizetéssel az online felülethez kapsz jogosultságot, ahol megnézheted a varrási útmutatót, a videó anyagokat és letöltheted a szabásminták PDF változatát is.

Az előfizetéshez jár egy Facebook tagság, ahol lehetőség van kérdezni az elkészítés menetével kapcsolatban, tapasztalatot tudsz cserélni a csoporttagokkal.

A felületről részletesebben itt tudsz tájékozódni: Segítség a KURZUSAIM menüpont használatához

Elfogyott

error: A tartalom védett!!